Ook voor travestiespel bij Meesteres Kiana in Antwerpen

Travestiespel met Mrs. Kiana

Ja, Meesteres Kiana is van vele kinky markten thuis! Van SM trio’s met haar knappe slanke Meesteressen Ira of Cela bijvoorbeeld. Deze Meesteressen zijn ook werkzaam in Villa Tinto, in het redlight gebied in het Schipperskwartier in Antwerpen. Maar ook bislavenparties, 1op1 SM sessies, kinkysex, SM voor beginners, etc etc. En dus ook voor travestiespel, zoals je op de foto ziet!

Als jij als slaaf getransformeerd wil worden tot haar geile travestie sletje, klaar voor gebruik en misbruik, dan kan dit dus in een travestiespel met Mrs. Kiana. Speeltjes en SM toys zijn aanwezig en er is ook airco op de kamer. Dit kan dagelijks tot ca. 18.00 uur in België (Antwerpen). En, wellicht binnenkort ook in Nederland (Almere en Amersfoort)!

Afspreken voor travestiespel of ander SM spel

Afspreken of contact met Mrs. Kiana kan 1op1 in het Engels via de info die in haar Kinky.nl advertentie en Redlight advertentie staat. Natuurlijk alleen als je serieus bent! Lees de recensies via deze link en hier, en zie zelf de populariteit van deze Meesteres.

Lees ook eens de recensies van haar kinky vriendinnen Mrs. Ira en Mrs. Cela die ook in België in de regio Antwerpen actief zijn!

Meer foto’s en informatie over Mrs. Kiana? Check eens haar Kinkydevils pagina!

Een gedachte over “Ook voor travestiespel bij Meesteres Kiana in Antwerpen

Reacties zijn gesloten.