BDSM contacten

Zoek jij een kinkysex of BDSM date? Mail dan je advertentietekst met tenminste onderstaande punten:

  • Een goede beschrijving van jezelf
  • Wat je zoekt
  • Je email adres waarop je bereikbaar bent voor geinteresseerden

Mail dit naar [email protected]. En wij plaatsen hem hieronder na goedkeuring van de tekst.

Jongeman wil meer ervaring in de wereld van BDSM

Hallo,

Ik ben een jongeman van 25 jaar. Ik heb een slank figuur, ik ben heel verzorgd. Ik ben eerlijk spontaan en betrouwbaar. Ik wil graag meer ervaring in de wereld van bdsm. Ik hou wel van bondage, anaal spel, gags, latex, medical play.

Ik ben te bereiken op dit email adres: [email protected]


Welke Meesteres zoekt slaaf zonder inbreng 24/7?

Zoek een Mrs die een mij compleet wil laten leven als slaaf (volledig als haar eigendom) dus geen spel, maar echt complete leefwijze: dus geen inbreng, wensen, behoeften of eisen kunnen stellen als slaaf, dus geen rechten of limits! liefst inwonend, leven na complete wensen/behoeften/eisen van de mrs. ben 35 jaar en heb ruime Bdsm ervaring. Enige eis als slaaf Mrs niet ouder dan 45 jaar, Ik ben goeduitziend, sociaal, betrouwbaar, eerlijk.Kan snel ontmoeten/vandaag! Indien mij niet nodig langdurig opsluiten geen probleem ! Hoop op serieuze reactie! Alles is mogelijk geen limits (behalve geen kind/dier)! Extreme pijnen geen probleem! Indien u zelf specifieke wens heb mail aub! Hoop op leuke reactie!

E-mail op bereikbaar [email protected]


Gezocht: goed verzorgde Meesteres voor langdurige BDSM relatie

Graag zou ik een goed verzorgde Meesteres ontmoeten om mooi erotische diep gaan BDSM relatie op te bouwen. De woorden vertrouwen respect en discrectie en klik zijn ook jou woorden. Jou ervaring mag beginnend maar je hebt bewust gekozen voor BDSM net als ik. Verder ben je goed ontwikkeld, gepassioneerd en op de passende momenten het BDSM spel toepast waarbij jij op dat moment Meesteres wordt. Op dat moment accepteer ik de Femdom/BDSM en zal ik vol overgave jou dienen, dit kan tot heropvoeding leiden.

Je hebt een goed niveau, je bent eerlijk en je komt je afspraken na. Je staat stevig in het leven en je wilt dit bij de juiste klik op regelmatige wijze doen. Je houdt ook van de BDSM kleding ed.

je komt in contact met een mooie lieve man van in de 50 en jeugdige ondeugende uitstraling die jou zal uitdagen. Ben verzorgd geen lichaamshaar die prettig en relax is in de omgang en persoonlijke hygi├źne hoog in het vaandel heeft staan. Verlangt op regelmatige basis het Femdom/BDSM spel van meerdere uren. In het spel kunnen diverse vormen van erotiek Femdom, BDSM kinky erotiek door elkaar lopen. Jij bepaald uiteindelijk wat het wordt maar je houdt van dit spel en je net als verder groeien en verdiepen hierin. De sessies zijn er omdat beide er van genieten. Gezien de zeer hoge pijngrens die ik heb is whipping voor jou ook een passie om toe te passen.

Ben jij een goed verzorgde vrouwelijk vrouw met uitstraling, die stijlvol gekleed gaat is maar wel uitdagend is en sensueel en het bovenstaande je aanspreek dan zoek ik jou.

Mail mij dan eens wat jou aanspreekt in bovenstaande tekst. Graag ook een omschrijving van he zelf qua karakter en ervaring en natuurlijk jou fantasie├źn en uit welke omgeving je komt.

Antwoordt krijg je altijd van mij de eerst afspraak zal na korte mail wisseling plaatsenvinden bij een gezellig dinner om elkaar nader te leren kennen.

sub Edward
[email protected]

Knappe slanke openminded kinky dame gezocht voor erotiek en BDSM door Nederlandse man.

Hi, ben jij een zeer goed uitziende vrouw van tussen de 25 en 35 jaar met open mind, positief in het leven staand, zelfbewust en in voor gepassioneerde erotiek, maar ook BDSM spel waarbij jij op dat moment de dominante bent en mij als lustslaaf, anaalslaaf, teaseslaaf, showslaaf, presteerslaaf gebruikt voor jouw plezier? Ben jij van goed niveau, eerlijk, komt afspraken na, enige basis ervaring met kinkysex, BDSM (soft) en wil je daar ook meer in leren en doorontwikkelen, maar ook gelijkwaardig kan genieten van seks, erotiek waarbij respect voor elkaar, persoonlijke goed verzorgde hygiene vanzelfsprekend is?


Sta je verder stevig in het leven, geen foute mensen om je heen, en wil jij op regelmatige basis in een sfeervolle luxe omgeving (zoals een hotelsuite) een sessie spelen met mij voor meerdere uren waarin we beide genieten van erotiek, kinkysex, BDSM spelletjes, fetish, en vindt je spelen met speeltjes, fetishkleding, smaakvolle lingerie, higheels, laarzen uitdagend? Reageer dan eens op mij.

Wie ben ik? Een slanke nuchtere normaal goedgebouwde man van 40 met jeugdige uitstraling, lief karakter, positief ondeugend, zeer openminded, weinig lichaamshaar, creatief, ervaring in dit alles, prettig en relax in omgang, intiem geschoren, goede persoonlijke hygiene, geen blabla figuur. Ik wil op regelmatige basis meerdere uren genieten van elkaar waarbij erotiek, kinky seks, rollenspel, SM door elkaar lopen en waarbij jij daar van houdt of in bent en eventueel ook wil leren. Ik wil in een sessie jou ook zien genieten en plezier in je ogen zien, en zo samen een ontdekkingsreis aan gaan en bij een juiste klik sexueel, en op bdsm gebied van elkaar kunnen genieten. (verdere trefwoorden: zoenen, passie, intiem met condoom, rollenspel, lak/lingerie/latex, toys, gebruik poppers door mij, fisting bij mij, soft spanking, befslavery, masturberen onder toezicht, in toekomst eventueel als dat past soms 3e persoon erbij voor spel, tepelspel, teasen, elkaar verwennend, sfeervolle muziek, filmische setting, elkaar bekijken, sensualiteit, grensverleggend, geil met stijl, kaarsvetspel en nog veel meer)

Ben jij slank, zeer goodlooking, vrouwelijk, (vollere borsten, figuur rond maat 38, uitstraling, stijlvol maar ook weer sexy, sensueel, zelfbewust van je vrouwelijkheid) en verder vrolijk, ondeugend en creatief? Mail mij dan eens wat jou aanspreekt in deze advertentie, omschrijving van je zelf qua karakter, looks, eventuele ervaring in erotiek maar ook kinkysex, BDSM zover je daar ervaring in hebt en wat jou spannend lijkt of al vindt, je fantasieen, uit welke omgeving je komt etc.

Wie weet ontmoeten wij dan elkaar snel voor een eerste afspraak, discretie moet zowel van jouw als mijn kant vanzelfsprekend zijn.

Ik ben zeer benieuwd!

Michel
[email protected]