Vandaag woensdag 17 juli unieke trio sessies mogelijk met beroemde Mrs Kelly Kalashnik & Kinkygirl Carina in Amersfoort

Unieke trio sessies - Mrs. Kelly Kalashnik
Mrs. Kelly Kalashnik
Unieke trio sessies - Kinkygirl Carina
Kinkygirl Carina
Unieke trio sessies - Mrs. Kelly Kalashnik
Mrs. Kelly Kalashnik
Unieke trio sessies - Kinkygirl Carina
Kinkygirl Carina

In Amersfoort zijn toevallig Meesteres Kelly Kalashnik en Kinkygirl Carina gezamenlijk aanwezig. Een mooie kans voor slaven om unieke trio sessies met ze te ondergaan! Wees snel om contact te maken en te vragen naar de mogelijkheden voor overdag of in de avond.

Meesteres Kelly Kalashnik

Deze Meesteres is zeker geen onbekende in de BDSM wereld. Ze is bekend van vele SM films en haar jaren als Meesteres in de bekende SM studio’s van weleer in Nijmegen, Deventer & Arnhem. Ze staat vooral bekend voor harde SM sessies, maar ook voor softe SM sessies heeft ze ook alle skills in huis. En samen met Kinkygirl Carina, kan er ook nog erotiek toegevoegd worden aan de sessie…!

 [email protected]
 www.kelly-kalashnik.com

Kinkygirl Carina

Bloedmooi, jong, donkerblond en veel kinky energie! Dat is  Kinkygirl Carina. Ze staat bekend om haar combinatie van erotiek met kinky elementen, maar de laatste maanden heeft ze veel BDSM ervaring opgedaan. En dit is dermate veel ervaring dat ze ook zeker de vaardigheden (en het plezier) heeft om een Meesteres genoemd te worden!

+31 649 54 37 00 (SMS of Whats app in het Engels)
 [email protected]
www.meesterescarina.nl

Amersfoort, speellocatie voor unieke trio sessies

De sfeervolle SM Studio Amersfoort is dus waar Mrs Kelly Kalashnik en Kinkygirl Carina aanwezig zijn. De SM kamers zijn een perfecte locatie voor SM sessies, meer hierover lees je op www.smstudio-amersfoort.nl.