Ga je een kinky-bezoek brengen in België in corona-tijden? Hier moet je op letten

Sinds 8 juni is sekswerk weer toegestaan in België. Nog niet overal wordt dat uitgevoerd, maar vanaf 15 juni gaat het ook in Antwerpen weer starten. Vele kinkyseks-toppers gaan weer terugkomen in het Schipperskwartier. En aangezien reizen naar België vanaf 15 juni ook weer toegestaan is voor Nederlanders, kunnen wij ons voorstellen dat liefhebbers binnenkort het redlightdistrict van Antwerpen weer gaan bezoeken. Wel gaat het iets anders dan je voorheen gewend bent, vanwege de corona-maatregelen is er een protocol. 

De werktijden zijn wat veranderd, in de nacht worden de kamers in het Schipperskwartier niet in gebruik genomen. De shift overdag is van 08.00-17.00 uur en de avondshift is van 18.00-01.00 uur. Aan te raden is om vooraf een afspraak te maken als het kan, maar dat is niet verplicht. En uiteraard zijn er ook een aantal dingen anders tijdens het bezoek aan de dame, om op een veilige manier je kinky-plezier te beleven. Als je twijfelt hoe dat in zijn werk gaat, er hangen posters in de buurt en je kan ook de dames vragen hoe het werkt als je een afspraak maakt vooraf. Maar we geven je hier ook alvast wat belangrijke tips.

Mondkapjes

Uiteraard gelden de afstandsregels in de straat van 1,5 meter. Geef elkaar dus een beetje de ruimte als bezoekers. De dames hoeven geen mondkapjes te dragen als ze achter het raam staan en jij hoeft het ook niet te dragen als je door de buurt loopt. Zodra je bij een dame naar binnen stapt, moet zowel de dame als de klant een mondkapje dragen. Jij als klant krijgt die van de sekswerker aangereikt. Je hoeft dus niet zelf een mondkapje mee te nemen. Het mondkapje moet tijdens het hele bezoek op blijven, alleen bij orale seks mag deze af. Het gebruiken van een condoom of beflapje wordt dan aangeraden.

Hygiëne en handelingen

Bij het betreden van de kamer, moeten de handen grond gewassen worden met water en zeep of er moet alcoholische gel gebruikt worden. Voor de sessie, na de sessie en na de geldtransactie moet er uitgebreid gewassen worden, bij voorkeur douchen. De dame zorgt dat andere zaken goed schoongemaakt zijn volgens het protocol (denk aan deurklinken, trapleuningen, matrasbedekking vervangen etc.).

Mond op mond contact moet vermeden worden. Dus alle contact met speeksel, zoenen en ook posities waarbij je met het gezicht naar elkaar gericht bent moeten worden vermeden. En het mag duidelijk zijn, als je symptomen hebt van COVID-19 (verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, koorts) dan moet je zeker geen dame van plezier gaan bezoeken. Wees niet verrast als een dame je weigert bij twijfel.

Het volledige protocol is te lezen via deze link van Utsopi, het sekswerkerscollectief van België.

Een gedachte over “Ga je een kinky-bezoek brengen in België in corona-tijden? Hier moet je op letten

Reacties zijn gesloten.