Voorbinddildo of strapon in Femdom, wat is er te krijgen?

Mistress Vernice met voorbinddildo
Mrs. Vernice met strap-on

In het Nederlands de voorbinddildo, in het Engels geschreven als strapon of strap-on. Het is een dildo die een vrouw kan voorbinden, wat haar de mogelijkheid geeft om te penetreren. Het kan natuurlijk gebruikt worden om ook vaginaal te neuken met vrouwen, maar in BDSM zien we het voornamelijk terug in de Female Domination (Femdom). Het is één van de vele manieren waarop een Meesteres een mannelijk slaafje kan aanpakken door hem anaal te nemen. Dit wordt ook wel Pegging genoemd. Hoewel het initieel bedoeld is als vernedering is de laatste jaren toch wel steeds meer duidelijk dat mannen ook genieten van anaal genomen te worden. Het begint zelfs stap voor stap in vanilla-sex zijn intrede te doen.

Het aanbod in strap-on dildo’s is ook enorm gegroeid. De variatie is groot.

Formaten voorbinddildo

Een eerste onderscheid in voorbinddildo’s ligt voor de hand; Het formaat. Het mag duidelijk zijn dat een kleiner formaat voorbinddildo beter is voor de beginner. Bij elk anaal verkeer is het cruciaal dat je rustig opbouwt, dus ook het gebruik van een strap-on kan je met een kleiner type strap-on beginnen.

Als je van plan bent als Meesteres je slaafje te trainen om grotere formaten aan te kunnen, dan is een strap-on set een beter idee. Je hebt één harnas wat je aantrekt, maar meerdere dildo’s die je erin kan plaatsen. Zo kan je stapsgewijs met je slaaf aan de gang. Hou er wel rekening mee dat de dildo’s wat losser in het harnas kunnen zitten, een voorbinddildo-set die iets duurder is kan de dildo’s beter op zijn plek houden, waardoor het niet naar beneden schuift tijdens het penetreren. Is je slaaf al iets meer ervaren, en wil je echt naar grotere formaten toewerken? Dan is er ook een extreme strap-on set. Dan ga je voor groot, groter, grootst 🙂

En als gevorderde slaaf, zijn natuurlijk ook lange voorbinddildo’s te vinden of zelfs de dubbele voorbinddildo!

Verschillende vormen voorbinddildo’s

Naast het formaat, zie je ook een verschil in de vorm van de voorbinddildo. Net als bij een gewone dildo, zijn er ook voor strap-on verschillende vormen. De geribbelde strap-on, of eentje in een wat andere ongewone kleur. Een volledige gladde voorbinddildo is het beste voor een beginner. De versie die gevormd is als een echte penis geeft, met name in een BDSM spel, nog een extra visuele stimulatie. En dat voelt natuurlijk ook wel degelijk anders voor een slaaf! Als extra element zijn er ook vibrerende versies verkrijgbaar.

Voorbinddildo geribbeld

Het harnas

Als je een strapon aanschaft, dan focus je vooral op de dildo. Maar vergeet ook zeker niet het harnas. Want voor de Meesteres die het draagt is het wel fijn als het comfortabel is. Kijk goed naar de straps die erop zitten, waar deze lopen langs je schaamstreek en billen. Ook het materiaal maakt een verschil natuurlijk.

Tevens kan je losse harnassen kopen. Je koopt één voor jou comfortabel harnas en je kiest zelf losse dildo’s uit om erin te plaatsen. Kijk daarbij ook goed naar de combinatie of alles past. Een te kleine dildo zal eruit vallen. Handig is als je een strapon harnas met meerdere ringen hebt, zodat je er meerdere diktes in kan plaatsen. Ook leuk, er zijn harnassen met een vibratie functie. Tijdens het uitwonen van je slaafje, voel je dan zelf nog wat extra tintelingen 🙂

Harnas Voorbinddildo

De voorbinddildo voor hem past ook in Femdom

Huh? Een strap-on voor mannen? Jazeker. Een holle voorbinddildo wel te verstaan. Je schuift hier de penis in van de slaaf. En dan wordt het een ultieme teaser. Hij kan jou als Meesteres neuken, maar voelt er zelf helemaal niks van. Het is een ontzettende mindfuck.

Holle voorbinddildo voor hem

De tweezijdige voorbinddildo

Eén gedeelte gaat bij de Meesteres in haar vagina en de andere kant wordt nog steeds gebruikt voor pegging. Met de tweezijdige voorbinddildo kan je dus extra plezier hebben! Deze zijn zelfs met vibrerende opties beschikbaar.

Tips voor het gebruiken van een voorbinddildo

Pegging met voorbinddildoIn alle gevallen, bij het anaal penetreren is glijmiddel noodzaak. En bouw het rustig op, de anus is gevoelig en moet vaak even opwarmen. Als je echt weinig ervaring hebt, start dan kalm. Masseer de anus met vingers van de buitenkant zonder te penetreren, dan doe je er langzaam een vinger in met veel glijmiddel. Eerst de top, en dan de hele vinger heen en weer bewegen. Als je voelt dat de anus meer ontspant, dan kan je de dildo er langzaam in schuiven.

Zorg dat het harnas goed vast zit en comfortabel aanvoelt. Besef je als startende pegging vrouw, dat je zelf weinig ervaring hebt met de stotende beweging en ook lastig aanvoelt hoe jou strap-on dildo voor hem voelt. Dus ga niet gelijk vol gas, bouw het op, communiceer met elkaar. Het doel van je eerste keer pegging moet vooral zijn dat het zo pijnloos mogelijk is. De keren daarna kan je de intensiteit opschroeven.

We wensen je veel plezier toe! Kijk voor meer over strap-ons op shop.smdome.com/blog/strapon-voorbinddildo.html

 

1 gedachte over “Voorbinddildo of strapon in Femdom, wat is er te krijgen?”

Reacties zijn gesloten.