Verleid Fetishlady Carina jou en maakt ze jou tot haar anaalslaafje (+video)?

 

Fetishlady Carina heeft ons dit heerlijke filmpje gestuurd, probeer de verleiding maar eens te weerstaan van deze bloedmooie 27 lentes jonge blondine. Een prachtig slank lichaam, C-Cup borsten, heel knap gezicht en een kinky-mind!

Haar vaardigheden in anaalspel zijn geroemd, haar gevoel voor de beginnende slaafjes die ze stap voor stap begeleid in hun training naar anaalslaafjes. Genieten van haar vingers, haar collectie aan dildo’s, het gevoel geneukt te worden door haar met een strap-on waar ze verschillende formaten van heeft. En voor de ervaren slaaf heeft ze ook grote maten en ook haar handen voor fisting en voetjes gebruikt ze graag voor de slaven die daar van genieten.

Maak contact en laat je verleiden

Wordt jij verleid door haar tot haar anaalslaafje? Maak een afspraak met haar bij SM Studio Amersfoort, waar ze vrijwel elke maandag t/m zaterdag van +/- 11.00-21.00 uur aanwezig is. Je kan haar in het Engels rechtstreeks benaderen, door een beleefde whatsapp te sturen 06-49543700. Hou er rekening mee dat ze vaak bezet is, dus dat ze mogelijk niet gelijk antwoord.

Meer zien van Fetishlady Carina? Bezoek dan haar website fetishcarina.nl!