Van een zakelijke carrière naar fulltime Meesteres. Sessies met haar slaven geven Mistress Tash Mia veel plezier

Mistress Tash Mia is 35 jaar en werkte in de zakenwereld totdat ze haar passie ontdekte, het domineren. De prachtige blondine wisselde van carrière en werd fulltime Meesteres. In gesprek met dailystar.co.uk vertelt ze haar motivaties en waarom domineren haar zo pleziert.

De Australische moeder is erg open over haar nieuwe job. Het geeft haar een machtig gevoel dat ze iets kan doen wat helemaal van haarzelf is en waar ze plezier uit haalt. Hoe kwam ze op het pad van BDSM terecht? “Ik kwam in contact met domineren via een kennis. Eén van mijn beste vriendinnen is Dominatrix en haar partner was onderdanig. Die vroeg of ik een ‘Double Domme’ sessie zou willen doen. Dat was ongeveer twee jaar geleden.”

Ze vond haar passie en besloot om haar leven om te gooien: “Ik probeerde er een carrière van te maken een klein jaar geleden en keek naar de mogelijkheden om uit mijn zakelijke carrière te stappen.” Financieel is het geen slechte keuze gebleken, haar tarief is 320 euro per uur en voor speciale verzoeken kan dat zelfs oplopen naar 1600 euro voor een uur. Ze heeft ondertussen al een vaste klantenkring, van slaven waar ze veel plezier mee heeft: “Het is niet anders als in het dagelijkse leven, soms ontmoet je mensen waarmee je gelijk een klik hebt. En in een sessie is dat niet anders. Soms is de chemie gewoon super tussen beiden.”

Goede training en investering

Mrs. Tash Mia beseft dat ze geluk heeft hoe ze het vak in is gerold: “Ik heb veel geluk gehad met mijn training, doordat ik geïntroduceerd werd via een goede vriendin. Het is anders lastig om iemand te vinden die je de juiste training wil geven. Er zijn enkele Domina’s die het tegen betaling aanbieden, maar het meeste gebeurd via trio-sessies waarbij je een soort ‘stagiair’ bent.” Het starten als succesvolle Domina is dus niet zomaar gedaan en vraagt ook een investering: “Je moet ook geld uitgeven aan vele accessoires, toys en kleding. En je moet een ruimte huren. Ik heb denk ik ruim 6.000 euro uitgegeven aan speeltjes en bijna 1300 euro per maand aan het huren van een studio. Dus het is niet goedkoop, ik koop ook steeds nieuwe speeltjes bij.”

Goede support van partners en vrienden

“Mijn partners (Mrs. Tasha Mia is polyamoreus en in relatie met twee mannen) en vrienden geven mij veel support. Er is denk ik maar één vriend die het afkeurde, die is sowieso nogal conservatief en beoordelend. Dus dat maakt mij niet zoveel uit.” Ook heeft het geen invloed op de opvoeding van haar kind: “Het is niet anders dan bij elke andere baan, balanceren tussen werk en moeder zijn. Ik doe mijn sessies voornamelijk overdag en door de week. Heel soms heb ik een sessie in de avond en dan plan ik dat zoveel mogelijk als mijn kind bij haar vader is.”