Ultiem kinky genot met Highclass Meesteres Vernice – 3 t/m 15 augustus in Amersfoort (uitgezonderd de zondag)

previous arrow
next arrow
Slider

 

Het is een droom voor velen en sommigen hebben zich de laatste jaren gelukkig mogen prijzen om het ultieme kinky genot te beleven, in de handen van Highclass Meesteres Vernice! Deze bloedmooie blonde vrouw heeft het hart gestolen van vele slaven. Het zijn niet alleen haar looks, maar vooral haar haast onbeperkte kinky-fantasie die zorgt voor zinderende sessies. Geef haar de controle over jouw lichaam en geest, laat haar testen hoe ze jou het beste kan triggeren en ze bespeelt jou volledig.

Meesteres Vernice heeft een vaste slavenstal, waar weinig ruimte meer is voor nieuwe slaven. Maar soms laat ze een plekje vrij in haar drukke agenda voor ‘nieuw bloed’. Maar dan moet je wel aan haar voorwaarden voldoen natuurlijk om in aanmerking te komen voor die beperkte plekken.

Highclass Meesteres Vernice ontvangt in SM Studio Amersfoort

Het is de SM Studio in Amersfoort waar Meesteres Vernice ontvangt voor haar sessies. In een fraaie sfeervolle ruimte heeft ze de beschikking over een mooi groot en comfortabel bondage-bed met vele kettingen om jouw in allerlei posities vast te maken. Het bed heeft een spiegel aan het hoofdeinde én boven het bed! Prachtige uitzichten gegarandeerd. Ook zijn er aan de wand spiegels van de vloer tot aan het plafond. Er is in de kamer ook een bondage-wand, om jou in staande positie aan vast te maken. En er is een groot SM meubel, die jou bijvoorbeeld in perfecte positie kan brengen voor een strap-on sessie.

In het pand is ook een nette douche aanwezig en zijn er schone handdoeken. Parkeren is gratis en de ontvangst is discreet door een gastvrouw.

SM Studio Amersfoort - Ontvangstlocatie van Highclass Meesteres Vernice

Hoe maak je kans om een nieuwe slaaf te worden van Highclass Meesteres Vernice?

Om kans te maken om een sessie te ondergaan bij deze Highclass Meesteres Vernice, begin je bij een goede blik op haar agenda. Op haar website www.meesteresvernice.nl staat een agenda, waar op duidelijk staat welke dagen ze aanwezig is. Tenzij anders vermeld, is ze op die dagen aanwezig van 12.00 tot 22.00 uur. Kies de dagen en tijden uit waarop jij zou kunnen. Hou er rekening mee dat de ruimte in haar speelagenda beperkt is, dus hoe meer opties je opgeeft hoe meer kans je maakt.

Stap twee is om je goed te informeren, lees welke services ze bied, zodat je weet wat er mogelijk is bij haar. Haar tarief is 200 euro per uur en een sessie dient ook minimaal één uur te duren. Langer is uiteraard mogelijk.

Stap drie is om contact te maken en jouw wens te uitten dat je een sessie met Mrs. Vernice wil. Dit kan je doen door het slaven-formulier in te vullen. Alleen een volledig ingevuld formulier wordt in behandeling genomen! Meesteres Vernice beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. In deze talen kan je het formulier dus invullen. Zodra je het formulier hebt verzonden, is geduld een schone zaak. Ze krijgt veel aanvragen binnen, een antwoord kan dus even op zich laten wachten.

Uitgekozen voor een sessie? Wat nu?

Ben jij één van de gelukkigen die is uitgekozen om een sessie te ondergaan? Dan krijg je een mail met duidelijke instructies waar en wanneer jij je moet melden. Je zorgt er uiteraard voor dat je op tijd bent, de Meesteres laten wachten is absoluut geen optie! Kom 5-10 minuten voor je afspraak alvast aan op de locatie. Zorg er daarnaast voor dat je ook goed voorbereid bent qua hygiëne, lekker fris gedoucht of eventueel kan je douchen in de studio voor de sessie begint. Als je een anaalspel gaat spelen, zorg dan dat je netjes gespoeld bent.

Highclass Meesteres VerniceEventueel kan je een cadeautje meenemen voor de Meesteres, dat wordt altijd gewaardeerd en geeft je misschien weer een streepje voor. Check haar wishlist om te zien waar je haar mee kan plezieren.

En dan, dan is het aan Meesteres Vernice om te bepalen wat er gebeurd (binnen jouw aangegeven grenzen uiteraard)! Geniet van de sessie en ga naar nieuwe kinky hoogten! Als je eenmaal terug bent op aarde, deel vooral je ervaring met anderen door een recensie te schrijven.