Recensie van de week: Lady Estelle – SM Studio Nederland (Almere/Amersfoort)

Lady Estelle

Via deze link vonden wij de volgende recensies over Lady Estelle:

Begin mei heb ik eens een sessie geboekt bij Lady Estelle zoals zij zichzelf noemt. Van oorsprong Russische die in Duitsland woont. Ze komt een paar x per jaar naar Nederland om 2 a 3 dagen SM Sessies te spelen, vertelde ze mij. De volgende x naast Amersfoort ook in Almere. Ze iets duurder, maar voor een verschil van 20 Euro ga ik niet moeilijk doen. Ik werd ontvangen door een gastvrouw en op de 1e verdieping mocht ik even op de overloop wachten. Ff later kwam Lady Estelle mij ophalen. Zeer goede verschijning. Superslank, borsten mooi uitstekend uit haar latex kinky pakje. Zeer vriendelijk in haar doen en laten. Ik mocht ff douchen.

Daarna best gevarieerd spel gespeeld met ook wat sexuele aspecten als ik iets goed deed als beloning, zoals haar borsten met mijn tong beroeren, beffen en haar prachtige rond strakke kontje adoreren met mijn tong. Verder werd ik aardig getest met tepelklemmen, nagels, spanking met zweep, CBT waarbij ze mij sadistisch aankeek om te kijken wat ik kon hebben. En ook strapon sex en fisting. Ook nog een breathplay spel waarbij ze op mijn gezicht ging zitten en steeds langer.. Ja al met al zeer geslaagde sessie. Deze dame ga ik zeker weer bezoeken als ze weer naar Nederland komt.

Lady Estelle ontvangt in de SM kamers van SM Studio Nederland (Almere/Amersfoort) zie ook www.smstudio-nederland.nl.