Recensie van de week: Kinkygirl Carina (Roe.) – SM Studio Amersfoort – Soesterweg 271

Kinkygirl Carina

Onderstaande recensie vonden wij op DominaForum.nl

“Ik kende haar al als Micky voorheen als meisje voor sex bij Privehuis House of Dreams (zelfde locatie, website www.privehuishod.nl) en als Karina in redlighdistrict Amsterdam-Zuid / Ruysdaelkade. Nu dus ontmoet als Kinkygirl Carina. Ze loopt ook mee met bekende Meesteressen zoals Vernice, Tess, Estelle, Michela en vele andere, samen met haar ook goodlooking vriendin de slanke blondine en Roemeense Alesia. Kinkygirl Carina heeft iets speciaals, ik kan het niet goed uitleggen, maar ze heeft iets magisch als je haar ziet, en iets waarvan ik een beetje verlegen wordt. Ze is mooi, sensueel en zeer ingetogen. Maar ondertussen weet ze je snel te betoveren met haar mooie ogen, lichaam en sensuele manier van bewegen en met je omgaan en bezig zijn. Een meisje om zo verliefd op te kunnen worden. Leuk, lief en lekker en ook nog eens met een kinky mind, prettig afgewisseld met haar erotische mogelijkheden.

Juist omdat er ook erotiek mogelijk is en ze meer ervaring heeft in de BDSM en kinky games, is het een feest om gebruikt te worden door deze knappe Kinkygirl Carina. Subtiel speelt ze nog, soms denk je, ja ze is dominant, maar ook dan weer ff denk je nee, ze is ook dienstbaar. Ze is duidelijke nog op zoek naar wat je als klant wil en probeert daarin een weg te vinden als Domina. Maar met een goede inzet, intensie merk je dat er zeker een kinky talent in zit waarin ze zich nog meer moet en gaat ontwikkelen. Maar juist haar looks en erotische touch doen je verlangen naar meer.

Kinkygirl CarinaHet begon aftastend waarbij ze sensueel mij streelde en haar lippen mijn lichaam verkende, om snel al meer aandacht aan mijn tepels te geven. Zachtjes erotisch maar dan ook weer iets harder met haar tanden of met haar nagels. Ze checkte ook of mijn lul hard werd, en dat was duidelijk. Haar lichaam schuurde ze sensueel over mij heen. Op mijn verzoek niet echt kinky kleding maar mooie lingerie die haar prachtige lichaam nog meer accentueerde. Ik werd er stil van en durfde misschien ondanks mijn ervaring niet helemaal te laten gaan. Wat een vrouw deze 24 jarige Roemeense. Haar Engels was prima, maar Carina heeft niet veel woorden nodig om toch haar geraffineerde spel te kunnen spelen. Via een goede lichaamstaal wist ze subtiel opdrachtjes aan mij te geven. Zo duwde ze haar tepel in mijn mond en zei zachtjes…. Please me… en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Mijn lippen en tong beroerde zachtjes haar tepel en borst en even later haar andere borst. Mijn handen gleden zachtjes over haar lichaam, haar billen en haar benen. Ik streelde haar slipje, zachtjes tussen haar benen. Even later trok ze haar slipje uit en ging boven mijn gezicht hangen, terwijl ze met haar vingers en handen op mijn borstkast leunde en haar hoge hakken naast mijn lichaam zette, zei ze zachtjes, lick me slaveboy… en ze duwde haar heerlijke kutje op mijn mond. En zachtjes maar met overgaaf begon ik haar heerlijk te beffen. Ze priemde haar nagels en vingers op mijn tepels en reed met haar kutje wat vochtig werd over mijn tong heen, terwijl ze mijn tepels met haar vingers en nagels beet pakte. Wow wat een genot. Soms durfde ik omhoog te kijken en keek ik even kort in haar ogen. Langs haar platte buik en prachtige borsten. What a view! Daarna volgde nog een rodeo neukgedeelte waarbij ze met haar kutje nadat ze me gepijpt had (met condoom) over mijn harde pik heen zakte en mij zachtjes begon te neuken. Daarna even rust waarbij weer wat teasing waarbij ze mij weer verwende met haar tong en tanden en ik Carina met mijn tong en vingers.

Kinkygirl CarinaHet werd tijd voor een anale verkenning door Carina bij haar ‘slaveboy’ en zo voelde ik 1 vinger naar binnen gaan en al snel 2 en 3 vingers. Ze voelde dat ik wel wat gewend was en al snel duwde ze subtiel haar hele vuist naar binnen en een rustige fisting volgde. Dit was pas nog een check, ze wilde later in de sessie meer vertrouwde ze mij toe. We namen even gas terug, we dronken wat en ik werd nu geboden mijn pik weer hard te maken voor haar, terwijl ze voor me stond en ik op de rand van het bed zat. 1 hoge hak zette ze op mijn been, terwijl ze met haar vingers met mijn tepels speelde, en ik me zelf aftrok, even later ging ze op bed liggen en moest ik op mijn knieen recht op bed tussen haar benen in een masturbatieshowtje geven, terwijl Carina mij geil aankeek en subtiel met zich zelf speelde. Ze wreef met 1 hoge hakken over mijn pik en ballen en even later zette ze 1 voor 1 haar hoge hakken op mijn beide tepels en duwde met haar sexy slanke benen steeds harder op mijn tepels terwijl ik mijzelf aftrok voor haar. Ik mocht niet klaar komen want ze wilde nog een x mijn kontje pakken. Een goede voorbinddildo deed ze om, condoom erom en eerst moest ik de voorbindpik geil pijpen, waarna ze mij doggie begon te neuken met die voorbinddildo. Ik was inmiddels al stuk geiler en ongeremder geworden ook door de poppers. Dus daar wist Carina wel raad mee. Nog even kreeg ik rust via een teasing spel met haar terwijl ik weer op mijn rug lag en ze mij streelde en teasde met haar tong en lippen over mijn lichaam, pik en bij mijn hals en oorlel. Ik werd gek van genot, en toen was het tijd voor de goede diepe fisting van Carina bij mij. En met steeds mijn benen wijder en hoger optrekkend begon ze me van rustig tot wild te fisten terwijl ik mijzelf aftrok. Ze moedigde me geil aan en al snel kon ik het niet meer houden en kwam ik brullende klaar terwijl ik mijzelf aftrok voor haar en zij mij diep fistte… Wow wat een energie en genot. Ik kan zeggen dat Carina mijn top 5 van favorieten Meesteressen en kinkygirls binnen dendert, en dat vind ik heel knap want dan sta je tussen de namen van Mrs. Vernice, Samantha, Michela, Estelle en kinkygirls Stella en Cindy (laatste 2 uit de Geleenstraat Den Haag).

Ik verlang nu al naar een volgende x met Kinkygirl Carina, en ook haar mooie vriendin Alesia staat nog hoog op mijn to do list ?”

 

Deze week is er een leuke actie met Kinkygirl Carina samen met andere Meesteressen in trio’s in SM Studio Amersfoort. Zie ook haar recensies via deze link. Daar staan vooral recensies haar begintijd, de meer ‘gewone sex’ tijd, Carina is echter een groot kinky talent!

Zie ook nog info en foto’s via www.smstudio-nederland.nl/kinkygirl-carina