Recensie van de week – Mistress Giulia, Den Haag

Mistress Giulia is een 29-jarige prachtige slanke blondine die in Den Haag ontvangt. Geweldige benen en billen! Haar SM vaardigheden zijn ook picobello, zo lezen we in deze recensie. De recensie is ook onder de foto in zijn geheel te lezen.

Wil je meer weten of afspreken? Check dan Mistress Giulia haar advertentie!

Recensie van de week – Mistress Giulia

Ik zag haar nu online en ben er denk 1 jaar geleden geweest toen nog buiten de lockdown om in de Geleenstraat waar zij in de avond werkt. En als ik mij niet vergis met een zwart naambordje. Prima spel, heeft ervaring en ook vriendelijke meid. Ze heeft ook speeltjes en fetish kleding en high heels en laarzen. Ik speelde een korte sessie van teasing, nippleplay, spitting, beffen, strap on, fisting, facesitting en soft spanking met ook een orale verwennerij van haar bij mij. Dame ontvangt nu tijdelijk vanwege de lockdown dus prive in omgeving van de Geleenstraat.