Recensie van de Week: Meesteres Jill D’Vil

Hieronder lees je een uitgebreide recensie geschreven door Sub N, na een sessie bij Meesteres Jill D’Vil. Wat ons betreft is dit de Recensie van de Week!

Zelf ook een sessie ondergaan bij Mrs. Jill D’Vil? Je ziet in de agenda op welke dagen ze bij SM Studio Almere is. En contact met deze Nederlandse Domina en meer informatie vind je via onderstaande gegevens.

 [email protected]
 Twitter.com/mrsjilldvil
 www.mistress-jill.com

Recensie van de Week – Meesteres Jill D’Vil bij SM Studio Almere

“Deze week was het weer zo ver ik kon na een lange vakantie eindelijk weer de goddelijk duivels mooie Jill D’Vil zien. Als eerste mocht ik per toeval haar mooie moeder ontmoeten Meesteres Jill Monrow (eigenaresse van Donna Fiera). Na deze ontmoeting begon de sessie weer hetzelfde als altijd een vriendelijke begroeting een knuffel en een praatje. Het praatje was nog gaande maar voordat ik het wist had ik benenspreider al aan mijn enkels vast zitten. Meesters Jill had er klaarblijkelijk erg veel zin in en had het als eerste voorzien op mijn ballen. Dit bleek te kloppen want binnen enkele seconden ging de ballstretcher om, werd deze bevestigd aan de benenspreider en trok ze het touw strak aan, hiermee had meesteres Jill mij binnen no-time volledig onder controle. Ik was al snel compleet kansloos en kon alleen nog maar gehoorzamen. De pijn die ik aan mijn ballen ervaarde en de machteloosheid die ik had was pas het begin vertelde ze mij. Opeens verscheen er een duivelse lachje op haar gezicht en zei; ze herinner je mijn appje nog? Het appje waarin stond dat ik nieuwe zwepen had maar ze nog niet heb kunnen uitproberen. Ik deed net of ik het niet gehoord had hopende dat ze mij geen pijn ging doen. Ze keek om haar heen en zei dit is de ideale ruimte om mijn zwepen uit te proberen en jij bent het ideale slachtoffer hiervoor, dus vandaag ben jij mijn test persoon. Ik voelde me vereerd tot dat ik in haar ogen keek en zag dat ze in een hele sadistische bui was. Op dit moment wist ik meteen dat ik de lul was want vluchten kon al niet meer dus zat er niks anders op dan braaf te blijven en alles wat mij toekwam te ondergaan.

Het warm slaan van mijn lichaam begon want na een verplichte ijskoude douche was dit wel nodig. De warming up was goed te doen en af en toe kon ik mijzelf goed ontspannen maar elke keer als ik dat deed kwam er een harde gemene zweepslag tussendoor. Bij elke harde zweepslag bewoog ik van de schrik. Dit werd natuurlijk niet geaccepteerd dus bracht ze tepel klemmen aan die ze hoog bevestigde aan een balk waarmee ze mij op mijn tenen kreeg hierbij werd ook de trekkracht en het gewicht aan mijn ballen verhoogd.

Dit alles deed ze zodat ik zo stil mogelijk op mijn plek zou blijven staan. Uiteraard bewoog ik me weer als een mietje waardoor ik mezelf erg veel pijn deed, na 3x mezelf pijn te hebben gedaan bleef ik nu wel stil staan en accepteerde ik alle pijn die Jill mij ging geven. Ze kreeg zoals altijd weer haar zin. Nu ik eindelijk stil bleef staan kon de echte straf beginnen. Als eerste had meesteres Jill twee beloningen voor mij mee gebracht ter motivatie. Deze kon ik verdienen als ik het aantal slagen goed zou doorstaan. Het aantal slagen werd bepaald doormiddel van 6 dobbelstenen, per beloning werd er opnieuw gedobbeld, dit was het moment dat ik ontdekte dat meesteres Jill toch niet helemaal perfect is. Meesteres Jill is namelijk niet goed in het gooien van hoge getallen. Het zit me toch nog enigszins mee vandaag dacht ik toen.

Het slaan begon en in tegenstelling tot het dobbelen was ze hier een echte expert in want ik voelde de zweepslagen als pijnscheuten door mijn hele lichaam trekken. Mijn gekreun deed haar zoveel genot dat ze telkens vergat door te tellen. Ik had klaarblijkelijk te vroeg gejuicht want de lage getallen deden er niet meer toe ze sloeg me namelijk net zo vaak als zij dacht dat goed voor mij was. Na een afstraffing met twee verschillende zwepen had ik eindelijk mijn beloningen verdiend. Ik was blij, mijn meesteres was trots maar ze was nog lang niet uitgespeeld en pakte de dobbelstenen er weer bij om nog een keer te rollen voor een laatste ronde. Het aantal slagen was te overzien maar die pijn die hierbij kwam kijken was wat minder. Na deze ronde dacht ik dat de sessie erop zat tot dat meesteres Jill zei; kop op slaaf we zijn pas op de helft, ik ben nog lang niet klaar met je benen en kont, ik bepaal wanneer mijn kunstwerk af is en wanneer jij genoeg pijn hebt geleden. De strepen op mijn benen en kont moesten nog wat aangedikt worden vond ze dus werd de cane erbij gepakt. Na een groot aantal cane slagen mocht ik eindelijk bijkomen en maakte ze me los, ik viel als een zoutzak op de grond. Van bijkomen kwam niet veel terecht want al snel belandde de eerste schoppen in mijn ballen, werden naaldhakken diep in mijn tepels, ballen en pik gedrukt. Fijn was het niet maar ik was wel blij dat mijn achterkant eindelijk verlost was van pijn. Na 5 minuten nam ze eindelijk rust. Ze stak een sigaretje op en gebruikt mij als haar asbakje, eindelijk kon ik even rustig mee genieten. Mijn pikje was nog vrijwel ongehavend dus begon ze brandplekjes te maken op mijn eikel met haar sigaret, wat een pijn en genot kwam hierbij vrij. Mijn pikje werd eindelijk enigszins gestimuleerd wat was ik blij. Tussen door spuugde ze een lekker rochel in mijn mond sloeg ze me in het gezicht en werd de sessie als maar beter en beter. Haar sigaret kwam ten einde dus drukte ze deze uit op mijn eikel en liet mij het restant op eten. De ontspanning zat erop en het pijnigen kon weer beginnen. Meesteres Jill trok mij aan de ballen en tepels omhoog en legde mijn pik op een straf bankje. In mijn ooghoek zag ik haar de zwepen, cane en de hamer pakken. Dit waren de 3 martel instrumenten die mijn pikje zou moeten doorstaan als ik klaar wilde komen aan het einde van de sessie vertelde ze. Als eerste begon ze mijn pikje te slaan met de zwepen, ik zag meteen dat Jill echt heel goed kon mikken want het puntje van de zweep belande elke keer op mijn kleine pikje. Mijn pikje zwol hierdoor al snel op en kleurde mooi blauw na een stuk of 30 slagen begon ze snel en hard met de cane erop te slaan met als resultaat dikke diepe blauwe strepen. Nu had ze mooie mik punten gecreëerd voor de hamer. Ik kreeg 3 keiharde slagen op het verbrande eindpuntje van mijn eikel, 3 keiharde slagen op de blauwe dik opgezwollen eikelschacht en 4 slagen op het overige deel van mijn blauwe pik. Ik merkte dat ze er alles aan deed om mij het klaarkomen te ontnemen want op het moment dat ik probeerde klaar te komen stak ze weer een sigaret op en begon ze me op de meest pijnlijke plekken te branden met haar sigaret. De sigaret was ook meteen de tijdsindicatie die ik had om klaar te komen, mocht zij de sigaret eerder op hebben dan dat ik klaar kwam dan had ik pech gehad en moest ik zonder orgasme naar huis. Voordat ik het wist nam ze alweer de laatste hijs en was ik nog steeds niet klaargekomen. Ze blies haar rook in mijn ogen en bracht haar sigaret heel sneaky naar mijn pikje toe, op het moment dat de sigaret mijn pik raakte voelde ik een combinatie van veel pijn en een geweldig orgasme, ik kwam zo hard klaar wat een geweldige sessie was dit en wat was ik haar dankbaar.
Meesteres Jill D’Vil bedankt voor de geweldige sessie, ik houd van u met heel mijn hart en kijk uit naar onze volgende sessie!

Aan alle andere slaven laat meesteres Jill dobbelen maar tel altijd zelf het aantal slagen ; ).

X Sub N”