Recensie van de Week: Lady Indre Baltic in Amersfoort

De onderstaande recensie vonden wij hier, geschreven na een bezoek aan Lady Indre Baltic bij SM Studio Amersfoort die op 5 en 6 mei haar eerste bezoek heeft in Nederland. Meer over haar kan je zien op kinkydevils.nl/mrs-indre-baltic. Daar lees je ook hoe je met haar een sessie kan afspreken!

Recensie van de Week – Lady Indre Baltic

Soms moet je eens een gok nemen. Ik was vrij vandaag en al vroeg in de ochtend borrelde bij mij het verlangen in een sessie. Meesteressen waar ik vaker kom, moet ik ver van te voren afspreken. Zo kwam ik terecht bij Lady Indre Baltic. Nog nooit van haar gehoord, maar een fraaie website, spannende look met dat blauwe haar…. Ik gokte het erop! In het Engels haar een whatsapp bericht gestuurd en zowaar kon ik in de ochtend al terecht bij haar.

De voor mij bekende locatie in Amersfoort is waar ze ontving. Een bijzondere vrouw toen ik recht tegenover haar stond. Mooie lippen, spannende ogen, goed figuur met mooie naturel borsten en echt lekkere ronde billen. We praten even wat over de mogelijkheden. Haar Engels is niet perfect, maar met de enkele Duitse woorden die ik ken erbij kwamen we er prima uit.

Ik moest op mijn knieeën en ze liep een rondje om mij heen. Haar vinger zachtjes over mijn schouders, langs mijn gezicht. Ze pakte mijn kin vast, kwam dichterbij me en gaf me de opdracht mijn mond te openen en een beetje spuug ging van haar volle lippen naar beneden mijn kant op. Met een glimlach nam ik het tot mij.

Ze dirigeerde mij naar het bed, waar ze mijn handen en voeten vastbond. Gespreid lag ik naakt op het bed, ze liet haar nagels over mijn lichaam gaan en mijn groeiende pik pakte ze stevig beet. Ze heeft mij vervolgens onderworpen aan een flinke face-sitting, haar volle billen blokkeerde mijn ademhaling volledig. Op de momenten dat ik weer mocht ademen, pakte ze mijn pik en trok mij kort maar in hoog tempo af. Ze bracht mij al snel naar ‘the edge’ en plofte dan weer neer op mijn gezicht.

Daarna maakte ze mijn voeten los, ging tussen mijn benen zitten en met een beetje glijmiddel begon ze mij anaal te verkennen. Als snel werkte ze op naar 3 vingers en gebood mij mijzelf af te trekken, maar ik mocht nog niet klaarkomen. Ze wisselde haar vingers om naar een strap-on, die ik eerst moest pijpen. Dat was nog niet makkelijk, gezien ik nog met mijn armen vastgebonden zat. De tranen sprongen mij in de ogen toen ze de voorbinddildo verder mijn mond in duwde.

Ze maakte mij helemaal los, draaide mij om en plaatste mij op het meubel waar ze mij neukte. Met zicht op de spiegel, zag ik hoe ze sensueel haar heupen bewoog terwijl ze mij nam. Af en toe een lekkere harde diepe stoot tussendoor. Heerlijk. Ik werd weer naar het bed gebracht, waarbij ze mij verder neukte en ik mijzelf naar een knallend hoogtepunt aftrok. Ze likte even langs haar lippen toen ik nog aan het uithijgen was, duwde nog één keer hard de strap-on erin met een lach.

Even uithijgen, onder de douche en hartelijk afscheid genomen. Ze vertelde dat ze hoopt vaker naar Nederland te komen, ze is van origine uit Litouwen maar werkt vooral in Duitsland. Hopelijk komt Nederland inderdaad vaker op haar radar!