Recensie van de week – Kinkygirl Carina

Wij vonden hier een recensie, geschreven over Kinkygirl Carina die wij bestempelen tot ‘Recensie van de week’! De volledige recensie kan je hieronder lezen.

Recensie Kinkygirl Carina

“Vorige week las ik het bericht dat Carina weer terug is van vakantie en zag twee supersexy nieuwe foto’s in haar Kinky-advertentie (de eerste 2 foto’s) die mij betoverden! Lange zwarte glimmende laarzen, prachtige borsten, heerlijke billen. Alles in mij begon te jeuken (figuurlijk ­čÖé ) om haar te bezoeken. Een app gestuurd en er was nog ruimte, voor 1,5 uur in Amersfoort. Daarna nog even mijn wensen en limits op een rijtje gezet in de app, en het was geregeld.

Ze had op mijn verzoek de outfit aangetrokken die ze op de nieuwe foto’s aanhad. Pfoe wat een aanblik, zo een knappe meid en zo opwindend gekleed. Er hoefde geen aanraking aan te pas te komen om gelijk al een stijve te krijgen.

Carina heeft mij behoorlijk aangepakt, ze was vol energie terug gekeerd van haar vakantie denk ik! Kort samengevat; ik heb in verschillende houding in bondage gezeten waarbij ze haar zweep meermaals heeft laten gelden om mijn limits op te zoeken. De strap-on is ruim aan bod gekomen, ik moest zowel pijpen als geneukt worden ermee. En dat deed ze langer dan ik had verwacht en met flinke diepe stoten tussendoor. Mijn neus heb ik ook nog tussen haar prachtige billen mogen steken, tijdens een face-sitting waarbij mijn adem ontnomen werdt. Mijn tepels heeft ze ook echt flink aangepakt. En ik onderging het allemaal. Ze wist mijn onderdanigheid perfect aan te spreken. Haar manier van praten en doen maakt mij week.

Tussen door heeft ze gewisseld van outfit, naar een fraaie catsuit. Ze heeft nog flink zitten teasen en edgen, waarna ik tot een spetterend orgasme mocht komen. Wow!

Ondertussen is Carina echt een vaardig Meesteres geworden en is voor en na de sessie ook gewoon een leuke en intelligente meid die mij op mijn gemak laat voelen. Heerlijk heerlijk heerlijk!”

Ook afspreken met Kinkygirl Carina? 

Heb je na het lezen van de recensie ook zin om een kinky-avontuur aan te gaan met de bloedmooie Carina? Maak dan nu je afspraak! Dit kan via whatsapp op +31 649 54 37 00 of per mail via [email protected]. Stuur je bericht in het Engels en geef duidelijk aan wanneer je wil afspreken!

Meer over Carina kan je zien op haar fraaie website www.fetishcarina.nl.