Poppers gebruik in BDSM

Slider

Foto’s Mistress Breanna

Poppers wordt in de SM wereld regelmatig gebruikt. Met name in wereld van Femdom zie je het vaak voorbij komen.

Voor degenen die al enige kennis van poppers hebben, leggen we verderop in het artikel wat meer uit. Voor degenen die er onbekend mee zijn, volgt eerst even een introductie.

Wat zijn poppers?

Poppers is een vloeistof die in een klein flesje zit. De vloeistof zelf is een brandbare vloeistof, die je absoluut niet moet drinken en ook geen contact moet laten maken met de huid. Het gaat om de damp die uit het flesje komt. De geur is onmiskenbaar, zodra je het flesje opent ruik je het gelijk.

Het ‘aroma’ van de poppers inhaleer je. Je houd het flesje onder een neusgat, en je sluit het andere neusgat. En dan neem je een snuif.

Poppers is een drug die in principe vrij onschuldig is. Je raakt er lichamelijk niet aan verslaafd. Maar het is officieel niet legaal. Ondanks dat is het vrij makkelijk te verkrijgen, sexshops hebben het vaak wel (al dan niet onder de toonbank) en ook online is het op meerdere plekken te krijgen.

Doordat het officieel niet legaal is, is er ook geen controle op. Er zijn daardoor heel veel soorten poppers te koop. Het is lastig om daardoor te bepalen wat goede poppers zijn en welke niet.

Een flesje poppers heeft een beperkte houdbaarheid, zodra het flesje open is geweest neemt de kracht ervan snel af. De damp wordt steeds minder.

Poppers kosten gemiddeld tussen de 7 en 10 euro voor een klein flesje.

Nu ook te bestellen via kamagra-discounter.ga/overige/poppers

Wat is het effect van poppers?

Het snuiven van poppers heeft meerdere effecten, en is vaak van korte duur. Na een ‘snuif’ werkt het binnen 10 seconden al, maar is ook na een paar minuten weer voorbij. Na de snuif voel je een warmte door je lichaam heen gaan, als gevolg van het verwijdende effect op je bloedvaten. Het lustgevoel wordt groot en remmingen vallen weg. Daarnaast zorgt het voor een spierverslappend effect op de anale kringspier. Bij het inhaleren van poppers vlak voor het orgasme, wordt het orgasme versterkt zowel bij mannen als bij vrouwen.

Na het gebruik van poppers kan hoofdpijn ontstaan, maar dit verschilt per persoon en ook de kwaliteit van de poppers heeft daar invloed op. Er zijn verhalen genoeg dat het ene merk bij een persoon wel hoofdpijn geeft en het andere merk niet. Poppers zorgen ook voor een verhoogde hartslag, voor hartpatienten is voorzichtigheid geboden. En poppers in combinatie met erectiemiddelen is ook iets waar je mee moet oppassen.

Hoe meer poppers je gebruikt, hoe hoger je tolerantie wordt. Oftewel, je hebt steeds meer nodig om hetzelfde effect te voelen. Het bouwt echter wel snel af, als je een paar dagen helemaal geen poppers gebruikt is de tolerantie weer weg.

Lichamelijk zijn poppers niet verslavend, mentaal kan het echter wel een verslavend effect hebben omdat je het versterkte effect bij een orgasme weer wil ervaren.

Poppers

Waarom wordt poppers in BDSM gebruikt?

Het gebruik in de BDSM wereld heeft in eerste instantie te maken met het effect op de anus. Bij anaal SM spel zorgt het ervoor dat dat de anus meer ontspannen is en dus makkelijker te penetreren is zonder pijn. Voor beginners met anaalspel helpt dit, maar ook voor de slaven die een stap verder willen gaan in grotere dildo’s of fisting, helpt de poppers.

In de Femdom scene kunnen poppers ook toegepast worden vanwege het lust effect, om de slaaf gek van verlangen te maken voor zijn Meesteres. In mindplay achtige situaties kan dit erg heftig zijn. Als de slaaf in chastity heeft gezeten en al smacht naar een orgasme, wordt dat effect nog groter. Hetzelfde bij cumcontrol en edging situaties. Het moment dat vlak voor het orgasme wordt gestopt is onder de invloed van poppers ook een heftigere ervaring.

Tips & Tricks

De ‘gewone’ manier van poppers gebruiken is het snuiven. Je houd het flesje onder een neusgat en het andere neusgat sluit je. Je adem het in en ademt weer uit. En eventueel wissel je daarna van neusgat om het nog een keer te doen. Hoe vaker je dat doet, hoe groter effect uiteraard. Een beginner heeft vaak aan één of twee snuiven meer dan genoeg.

Je kan ook snuiven en vervolgens even een aantal seconden je adem inhouden. Het effect bij uitademen kan dan nog extra intens zijn.

Het gebruik van maskers is een gevorderde stap. Pak een watje, en hou dit tegen het flesje aan waardoor er wat van de poppers op het watje terecht komt. Stop het watje in het masker en de slaaf ademt de poppers continu. Doe dit altijd met een watje en zorg dat de poppers op het watje niet met de huid in aanraking komt.

Er zijn maskers waar je naast de poppers ook nog gewoon zuurstof binnen krijgt, dat is de verstandigste combinatie. Als je een gesloten gasmasker gebruikt is het effect heel erg groot. Je ademt alleen maar poppers en geen zuurstof.

In de BDSM is het altijd de verantwoordelijkheid van de Dominant om goed op te letten wat de poppers met je doen, zodat het veilig blijft.