Mrs Mileena – Superslanke Meesteres ontvangt morgen vrijdag op afspraak in Amersfoort

Mrs Mileena
Mrs Mileena
Mrs Mileena
Mrs Mileena

Degenen die in Amersfoort en omgeving wonen, mogen maar van geluk spreken. Want dit is de vaste ontvangstlocatie voor Mrs Mileena. Meermaals per maand (vaak 1 a 2 keer per week) maakt ze gebruik van de faciliteiten van SM Studio Nederland aldaar. In één van de drie sfeervolle SM kamers kan ook jij een sessie ondergaan bij deze slanke Meesteres.

Deze van origine Roemeense Mrs Mileena is misschien nog niet heel bekend binnen de Nederlandse BDSM scene, maar gestaag groeit het aantal vaste slaven dat de macht geeft aan deze 27 lentes jonge Domina. De macht over je lichaam en geest, waar Meesteres Mileena graag mee speelt in een soft-sm spel. Een spel waarbij ze haar superslanke lichaam met fraaie Cup C inzet, om jou gek te maken van verlangen. Wordt jij het speeltje van deze prachtige brunette?

Afspreken met Mrs Mileena

Je kan kijken in de agenda via www.smstudio-amersfoort.nl/agenda om te zien wanneer Meesteres Mileena haar speeldagen heeft. De dagen dat ze aanwezig is, worden ook vermeld in haar Kinky advertentie. Een afspraak maken doe je via de gastvrouw via het telefoonnummer dat in de advertentie en agenda vermeld wordt.

Heel soms, komt ze ook naar Utrecht, dus hou ook een oogje op www.smstudio-utrecht.nl!