Mistress Lavina wil haar passie voor BDSM met jou delen, slaaf! 22, 23 en 24 maart is ze in Almere

Deze prachtige twintiger is een echte Domina. Ze geniet van BDSM en dat zie je terug in haar sessies. Ze geniet ervan om de grenzen op te zoeken. Ieders grens is anders en dat beseft ze maar al te goed. Jou teasen en naar het randje brengen, dat is wat haar pleziert. Of je nu een onervaren slaaf bent en je je eerste stappen zet met haar, of juist een ervaren slaaf.

Mistress Lavina brengt jou in haar macht, deze Nederlandse beauty is erg sadistisch en vernederen van mannen is haar hobby.

Afspreken met Mistress Lavina

Een sessie kan bij SM Studio Almere, waar ze een fraaie ruimte tot haar beschikking heeft. Het is gevestigd op een industrieterrein waar je gratis kan parkeren. Er is een gastvrouw aanwezig die zorgt dat je geen andere klanten tegen komt. Allemaal zeer discreet dus. Een ruime nette douche en schone handdoeken zijn aanwezig.

Afspreken doe je door respectvol een whatsapp bericht te sturen via 06-38452532. Wil je meer zien van Mistress Lavina en lezen wat haar tarieven en mogelijkheden zijn? Check dan haar KinkyDevils pagina.