Meesteres / Kinkygirl Mira is maandag 24 juli in Amersfoort

Je de liefhebbers kennen haar nog wel vanuit eerdere speellocaties in Den Haag zoals bij Club Paradise, Erotisch Centrum Weimar of bij Karin’s Home in Rotterdam, en ook even eerder bij House of Dreams in Amersfoort aanwezig geweest. En ook voor velen bekend als kinkygirl in de trio’s met de beroemde Meesteres Vanessa/Vernice (www.meesteresvernice.nl).

Nu is ze weer aanwezig bij www.smstudio-amersfoort.nl en of www.privehuishod.nl aan de Soesterweg 271 in Amersfoort. Voor erotische, soft, of iets hardere SM of geile kinky games is de stunning getinte petit dametje met cup D borsten, en achter in de 20 inmiddels, maar still stunning goodlooking te boeken.

Direct met Mrs. Mira zelf contact? Dat kan via kinkydevilmira@gmail.com. Eventueel trio met Mrs. Pia en Mrs. Michela bespreekbaar. Ga jij snel een kinky (SM) spel spelen met haar?

Zie ook recensies via http://forum.kinky.nl/showthread.php?t=13098 en https://www.hookers.nl/forum/bdsm/de-sm-kelder/bdsm-nederland/29260-sm-studio-amersfoort-mrs-mira

  • Uurtarief €200,00
  • 45 min €160,00
  • 30 min niet mogelijk