Lady Gioia is vandaag t/m zondag in Nederland! Mooie blonde Domina vol sensualiteit en dominante elegantie

Normaal actief in bekende highclass studio’s in Duitsland, maar nu komt ze ook naar Nederland… Lady Gioia! Deze prachtige blonde Domina heeft SM Studio Nederland uitgekozen voor haar sessies. Ze is nieuwsgierig naar de Nederlandse slaafjes. Van haar goede vriendin in München, Meesteres Tess, heeft ze goede verhalen gehoord. Wordt jij haar kinky speeltje?

Lady Gioia is een sensuele dame met dominante elegantie en voor je het weet, krijgt ze jou daarmee op de knieën en pakt ze de leiding over jou. Ze is professioneel, respecteert jouw grenzen en kan nauwkeurig jouw fantasie tot uitvoering brengen. Van soft-SM tot hard-SM, strap-ons, tepelspel, aanbidding, feminization, facesitting, fisting, latexfetish, bondage, CBT, zwepen, spitting, rollenspel, mindfuck. De lijst is haast eindeloos.

Agenda en contact met Lady Gioia

Op deze data is Lady Gioia in Nederland aanwezig voor SM-sessies:

  • Donderdag 12 januari – Almere
  • Vrijdag 13 januari – Almere
  • Zaterdag 14 januari – Almere
  • Zondag 15 januari – Almere

Afspreken kan door contact op te nemen via onderstaande gegevens. Doe dit in het Engels of Duits, geef aan op welke van de vermeldde data je wil afspreken met haar en voor hoe lang. Zet er ook in het kort bij wat je fantasie is.

 [email protected]
 +49 176 20929464 (SMS/Whatsapp only, in Engels of Duits)
 Twitter.com/signora_Gioia