Kinkygirl Trio, Alesia & Carina maken elke man gek van verlangen! – Vandaag en morgen trio-actie!

Kinky Trio
Kinkygirl Carina
Kinky Trio
Kinkygirl Alesia
Kinky Trio
Kinkygirl Carina
Kinky Trio
Kinkygirl Alesia

Kinkygirl Carina (25jr) weet samen met haar ‘partner in crime’,  Alesia (23jr), elke man gek te maken van verlangen! En jij kan dat weer meemaken, want ze zijn in Amersfoort.

Beide Kinkygirls zijn bloedmooi en houden van erotiek. Dat weten ze perfect te combineren met kinky spelletjes. De laatste maanden hebben ze meegedaan in sessies met beroemde Meesteressen zoals Mrs. Vernice, Lady Estelle en Mrs. Michela. Deze ervaren Meesteressen hebben aan Alesia en Carina de fijne kneepjes van het vak geleerd. En nu kan jij daar de vruchten van plukken!

Alleen op 8 en 9 september is een trio slechts €300,00 (actie ook geldig voor een trio van één van de kinkygirls met Meesteres Michela).

Kinkygirl Trio

De Kinkygirls zijn uiteraard beschikbaar voor 1op1 sessies. In dat geval is de prijs 180 euro voor één uur. Maar wil je ze samen beleven, vraag dan naar de mogelijkheden en prijzen! Een bijzondere ervaring, gezien die prachtige looks en erotische/kinky vaardigheden van deze twee jonge blondines.

Contact, agenda en meer informatie

Bovenstaande heeft vast je nieuwsgierigheid gewekt! Klik hier om meer te zien en te lezen over Alesia, of bekijk haar fraaie website via www.kinkyladyalesia.nl. En wil je meer weten over Carina en al haar foto’s zien, klik dan op deze link of haar website www.fetishcarina.nl.

Vooruit reserveren is dus aan te raden, want ze zijn erg populair! Dus wees snel, een sessie spreek je af via mail (in het Engels!) via [email protected]ail.com of [email protected].