Kinkygirl Carina & Meesteres Michela vermoedelijk medio mei terug in Nederland!

previous arrow
next arrow
Slider

 

Het is nog maar vermoedden, maar het heeft er alle schijn van dat Kinkygirl Carina en Meesteres Michela weer gaan terug keren in Nederland over twee-drie weken! Sessies zouden dan via prive-ontvangst mogelijk moeten zijn ergens in de Randstad. Dat zou mooi nieuw zijn, deze twee blonde toppers worden nu al bijna een half jaar gemist door hun slaven.

Zodra wij meer weten, brengen we jullie op de hoogte. In de tussentijd kan jij als slaaf natuurlijk laten zien dat je ze graag weer welkom wil heten, wellicht met een welkomst-cadeau? Zo heeft Kinkygirl Carina op haar wishlist meerdere giftcards staan en op Meesteres Michela haar wishlist staan meerdere SM-toys die ze misschien wel op jouw kan gaan gebruiken binnenkort?

Ben je nog niet bekend met Kinkygirl Carina en Meesteres Michela? Lees maar eens de recensies, je ziet dat de ervaringen erg positief zijn en divers zijn. Er worden sessies beschreven die soft-sm elementen bevat maar ook hard-sm spel zie je voorbij komen. Maar altijd met sensuele en erotische lading. En met plezier van beide dames!

Klik hier voor de recensies van Kinkygirl Carina
Klik hier voor de recensies van Meesteres Michela