Juni, een heerlijke SM maand en volle bak in luxe SM Studio Almere

Het wordt een hete kinky maand in SM Studio Almere komende maand juni. Vele bekende en goodlooking Meesteressen en kinkygirls vullen de speelagenda. En er zijn nog meer aanvragen zowel van Meesteressen uit ons eigen land als internationaal bekende Domina’s. Zo komen vanuit Duitsland o.a. Lady Samira, Domina Calea Toxic en nog een andere Domina (naam wordt later bekend gemaakt) naar Almere. Maar ook de voor velen al bekende Meesteres Luna, Pia, Katharina, Michela, Lynn Cane, Hessa en Kinkygirls Alesia & Carina zijn veelvuldig van de kinky partij in de luxe en ruim opgezette SM Studio. Zie complete agenda nu via www.smstudio-almere.nl/agenda.

En qua gewone erotiek, massages, seks maar ook kinkygames komen Nederlandse pornstar Chelsea de Best, Anna en Samantha Kiss naar Almere (zie foto’s en info en speeldata via www.privehuisalmere.nl.

In Almere zijn SM kamers en erotische kamers te huur voor zelfstandige Meesteressen, kinkygirls en dames van plezier, indien in bezit van geldig BSN nr en geldig paspoort en mits je minimaal 21 jaar bent, geen drugs/alcohol tijdens je werk gebruikt en een positief energie als persoon combineert met een professionele werkhouding en in een team kan werken zonder jaloezie. Onze gastvrouw ontvangt je klanten. Na de zomer ook in het weekend open. Gratis parkeerruimte en direct snel van de snelweg bereikbaar vanuit Amsterdam, Alkmaar, Lelystad, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, het Gooi etc.

Als klant kan je zelf afspreken met de dame en Meesteres van je keuze, op www.smstudio-almere.nl/agenda vindt je hun contact gegevens om ze zelf per email of SMS of what’s app te bereiken.