It’s a Kinky Summer, hot , super hot! Mrs. Vernice 1-6 oktober aanwezig Amersfoort

Mrs. Vernice

Ja slaven, de zomer is heet, met name in Amersfoort op de Soesterweg 271 bij www.smstudio-amersfoort.nl! Dat is de locatie waar o.a. de bekende Meesteres Vernice (voorheen bekend als Meesteres Vanessa, van Zandpad Utrecht en Geleenstraat Den Haag) met regelmaat heerst. Dit doet ze in één van de sfeervolle SM kamers met airco! Dus verkoeling is er. Maar belangrijker nog…. de fantastische gepassioneerde knappe Domina Vernice.

Trio sessies

Mrs. Vernice, die als geen ander een kat en muis spel weet te spelen. Jou te domineren soft of hard, of met een erotische lading. Ook trio’s mogelijk met HET nieuwe SM kinky talent en ook knappe slanke girl Carina, waar veel klanten al zeer lovend over zijn. Lees de recensies over Kinkygirl Carina via deze link of hier.

Tevens zijn trio sessies van Meesteres Vernice met o.a. Mrs. Samantha, Shemale Mrs. Venchy en Mrs. Tess ook bespreekbaar. Of wil jij een sexy meisje erbij van www.privehuishod.nl ? Veel mogelijkheden dus!

En natuurlijk, is een 1op1 sessies met Meesteres Vernice zelf mogelijk. Het tarief is €200,00 per uur.

Afspreken met Mrs. Vernice?

Je zal hiervoor het contactformulier compleet moeten invullen, dan pas zal Meesteres Vernice jouw aanvraag in behandeling nemen. Ben jij één van de kinky gelukkigen?

Echter vol=vol! Want deze blonde Godin is zeer populair!

www.meesteresvernice.nl
[email protected]
www.twitter.com/mrs_vernice
www.instagram.com/mistressvernice