Golden Shower in BDSM, wat is het en hoe voer je het uit?

Voor degenen die zich al een tijdje bezig houden met BDSM zal de term Golden Shower vast niet onbekend zijn. Het is een mooie term voor plasseks. Het is natuurlijk afgeleid van de goudgele stralen. Bij een Golden Shower gaan de goudgele stralen over het lichaam of zelfs direct in de mond. Voor sommigen is dit echte opwinding, voor anderen past dit in een SM spel als vernedering.

We beseffen ons dat dit niet voor iedereen is weggelegd, dus lees vooral niet verder als je dit weerzinwekkend vind!

Wat is een Golden Shower?

Golden Shower staat ook wel bekend onder termen als Gouden Regen, Champagne, Watersports en natuurlijk ‘gewoon’ met de term plasseks. Het is een activiteit waarbij een persoon over een ander plast. Dit kan over het lichaam zijn, maar het kan ook in de mond zijn, waarbij een slaaf het moet slikken. Het kan in allerlei soorten spelletjes gedaan worden. Drinken vanuit een glas of rechtstreeks uit de bron, of er mee ingesmeerd te worden. Er zijn ook toiletslaven die van de geur, het gevoel en de smaak oprecht opgewonden worden en het zien als een beloning om het te mogen drinken van hun Meesteres. Of het zelfs meekrijgen in een flesje als een soort parfum.

Er hoeft geen sexueel motief achter te zitten, maar dat is het voor sommigen wel. Vaker wordt de link gelegd met vernedering, wat prima kan passen in een BDSM spel.

Zoals met alles in BDSM, doe als Dominant een Golden Shower niet zomaar zonder instemming van jouw slaaf/sub/onderdaan!

Golden Shower in BDSM

De uitvoering

Heb je nog niet eerder iets met plas/urine gedaan op deze manier, maar je hebt wel de fantasie, dan kan het zijn dat je nog een aardige mentale drempel over moet. Niet alleen voor de onderdanige, maar ook voor de Meesteres. Het is iets wat je normaal alleen op de WC doet met een slot op de deur, en nu ‘hang’ je opeens boven iemand. Gun jezelf ook even de tijd om eraan te wennen en de ontspanning te vinden om het te laten lopen šŸ™‚

Er zitten risico’s aan een Golden Shower qua gezondheid. Het gebeurt niet vaak, maar het is wel goed om je er bewust van te zijn. Wanneer je plas in je mond en/of gezicht krijgt kan je aan bepaalde SOA’S blootgesteld worden. Als je kleine wondjes hebt, kunnen ook de bacteriĆ«n in de urine een infectie veroorzaken. Maar de risico’s zijn vrij klein.

Dan nog een belangrijk element, een Golden Shower geeft veel troep! Dus hoe doe je dat? In bed kan, mits je wel een speciaal laken over je bed heen legt natuurlijk. Maar ook dan kan er nog wel op de vloer wat terecht komen. De badkamer is de meest logische en makkelijkste plek, in de douche of in bad spoel je het na afloop zo weer weg.

Voor de echte fanatiekelingen zijn er speciale WC’s te verkrijgen waar een toiletslaaf met zijn gezicht in kan liggen.

Golden Shower in BDSMTaboe

Golden Shower / plassex is iets waar een taboe op heerst. Binnen de SM wereld wordt er niet vreemd over gedacht, maar daarbuiten vaak wel. Dat het voor de ‘outsiders’ echt nog een taboe is, bewees het filmpje van Patricia Paay maar weer eens. Sowieso was het natuurlijk een sexvideo die veel ophef veroorzaakte, maar dat het om plassex ging maakte de reacties een stuk heftiger.

Als dit jouw fetish is of je hebt er fantasieƫn over, wees gerust, je bent echt niet de enige! Het heeft zelfs best een grote aanhang binnen de BDSM community.