Geile sex en soft-kinky games met opwindende twintiger: Kinkygirl Anais in Antwerpen!

Anais is een lekker ding, een blondine die voor geile sex ontvangt in Antwerpen in het welbekende Schipperskwartier. Met opwindende fetishkleding voor de liefhebber! Mooie glimmende zwarte lak top, of een superstrak shiny jurkje. Of iets anders?

Deze sexy twintiger is in voor vele spannende dingen. Tongzoenen, anaal bij haar, elkaar oraal verwennen, intiem met condoom en ook kinky-games. Ze is geen Meesteres, maar zaken als facesitting, strap-on, tepelspel, voetfetisj en fisting is ze zeker voor in. Een girlfriend-experience met kinky plezier. Ook trio’s met een andere babe in het redlightdistrict zijn mogelijk.

Afspreken met Kinkygirl Anais in Antwerpen

Dagelijks van 08.00-17.00 uur is Anais in Antwerpen, uitgezonderd de donderdag. Je vind haar aan de Schippersstraat 38-4 en ze heeft ook een bordje bij het raam. Als je haar vrij ziet staan bij het raam kan je haar respectvol aanspreken en vragen naar de mogelijkheden. Je kan echter ook vooraf afspreken, via +32 465285134 (Whatsapp only, in Engels of Frans).

Haar tarief is €100,00 per half uur. Anais waardeert het niet als je vraagt om vraagt om seks zonder condoom, dan zal ze je gelijk weigeren.

Meer zien? In haar Redlights advertentie zie je foto’s en lees je alle mogelijkheden!