Figging, een BDSM spel met gember

Figging komt van het Duitse woord ‘fegen’, wat poetsen betekent. Voordat mensen bedachten dat je een gemberwortel in het achterste van een andere mens kon stoppen, werd het vooral gepraktiseerd bij paardenhandelaren. Als je een stukje gemberwortel in de anus van een paard doet, dan zal hij zijn staart en kop omhoog steken en de benen hoog optillen als hij ronddraaft in de wei (iets wat wordt geassocieerd met viriele paarden). Bij merries steekt men de gemberwortel in de vagina om hetzelfde effect te krijgen.

Figging on SMDOME

Wat heb je nodig voor Figging?

Om te Figgen heb je verse gemberwortel nodig. Dit koop je bij de supermarkt of de groenteman. Het stuk verse gember moet zo groot zijn als een flinke vinger (minimaal een centimeter of 10). Dit stuk gember bewaar je tot gebruik in de koelkast.

Op het moment dat je de gember wil gebruiken schil je de bruine schil en de knobbels weg met een dunschiller. Hij moet mooi glad worden, dus even heel secuur werken want je wil wel genoeg dikte overhouden. Als je denkt klaar te zijn spoel je hem even af onder de kraan om alle losse velletjes e.d. te verwijderen.

Figging on SMDOMEDaarna kun je voorzichtig vormpjes gaan maken. Maak bijvoorbeeld eens de vorm van een buttplug na door een inkeping te maken waar de sluitspier zich omheen kan sluiten. De inkeping moet je niet te diep maken want dan verliest de wortel zijn stevigheid en kan hij afbreken. Vervolgens maak je de top mooi rond.

Hoe gebruik je het?

Nu kun je de gemberwortel in gaan brengen. Gebruik hiervoor geen glijmiddel want dat maakt het effect minder maar zorg dat hij nat is van koud water. Omdat je geen glijmiddel gebruikt moet je dus wel voorzichtig zijn. Doe het langzaam en beheerst. En dan gewoon even wachten. Pas na een paar tellen bouwt het effect zich op. Je zult een branderig gevoel merken dat bij de een wat sterker is dan bij de ander. Sommigen vergelijken het met tijgerbalsem, maar anderen vinden het nog veel heftiger.

Figging on SMDOMEJe kunt de gemberwortel anaal gebruiken, maar ook vaginaal of in de urinebuis. Vaginaal zal het vocht van de vrouw het effect al snel laten afnemen. Je kunt het effect dan weer laten toenemen door de wortel af te spoelen en opnieuw in te brengen. Voor gebruik in de urinebuis moet de wortel wat dunner zijn.

Bedenk eens hoe je je partner kunt verrassen door hem/haar voorovergebogen vast te binden. Zeg niets. Breng de wortel in. Was je handen, zodat je niet per ongeluk gember in je ogen wrijft. Ga zitten en wacht tot het branden begint. Enjoy the show!

Wat is het effect van Figging?

Het mooie van gember is dat het even duurt voordat het effect begint. Wanneer het eenmaal begint, bouwt het zich langzaam op. Terwijl je wacht tot de pret begint, kun je het beste even je handen gaan wassen. Je wilt niet per ongeluk jouw ogen of die van je sub aanraken met gembersap op je handen. Daarna kun je plaatsnemen in een luie stoel en genieten van de show die komen gaat. De meeste subjes worden behoorlijk luidruchtig terwijl de gember zijn magie doet.

Afhankelijk van het uithoudingsvermogen van je sub, de potentie van de gember,de mate van mindfuck die je eraan vooraf hebt laten gaan, zullen de reacties verschillen. Een aantal subs heeft laten weten dat de gember niet veel meer doet dan bijvoorbeeld tijgerbalsem; echter, zij zijn dun gezaaid. De meeste subs rapporteren dat de effecten veel groter waren dan ze zich van tevoren hadden voorgesteld. Zoveel mensen, zoveel meningen. Om het effect te vergroten knijp je de billen van je sub samen en hou je ze een minuut of twee vast. Dit zorgt ervoor dat de branderigheid geïntensiveerd wordt. Als je dit af en toe doet, hou je je sub goed wakker.

Het branden zal na 20 minuten tot een half uurtje weer vanzelf ophouden. Anders dan bij het gebruik van tijgerbalsem of tandpasta is het geheel ongevaarlijk. Je krijgt geen blaren of ontvelling. Je kunt hem dus gerust laten zitten bij je onderdanige, want gember zal niets beschadigen en na 20 minuten is de ellende ook over voor de onderdanige. Bovendien heeft het een heel erg positief effect op de geilheid van de persoon waarbij de gemberwortel wordt ingebracht. Het is dan ook jammer dat gember niet veel vaker wordt gebruikt.

 

1 gedachte over “Figging, een BDSM spel met gember”

Reacties zijn gesloten.