Erotic, sensual play with kinky style? Kinkygirl Jasmin & Sexy Ella in The Hague now!

previous arrow
next arrow
Slider

 

Ben je liefhebber van vrouwelijk schoon en naughty games? Wat denk je dan van deze twee pareltjes? Nu zijn ze via privé-ontvangst te bezoeken in net schoon en sfeervol appartement nabij centrum van Den Haag (nabij afslag A12). Je kan met ze afspreken voor spannende erotische of kinky trio’s, waarbij de ervaren bloedmooie Kinkygirl Jasmin (bekend van o.a. Geleenstraat 23) de leidende rol heeft als dominante en haar knappe slanke vriendin Ella op een erotische manier mee gaat in het spel.

Ook kan je met de dames apart van elkaar afspreken voor 1op1 sessies. Dan is Ella de erotische girl voor heerlijke sex en erotische games. En Jasmin is jouw Meesteres of Kinkygirl voor kinky spelletjes, soft SM, hard SM, erotische SM en ook erotiek. Recensies van Kinkygirl Jasmin zijn hier te lezen.

Beide ladies zijn slanke goodlooking sexy girls met attitude en uitstraling. Ze hebben spannende kleding, speeltjes en zijn in voor een fijne spannende tijd met jou. Als jij een gentleman bent met goed verzorgde hygiëne en positieve openminded instelling, dan ontvangen ze je graag.

Afspreken met Kinkygirl Jasmin of met Ella (of allebei?)

Contact kan in het Engels via whatsapp via onderstaande gegevens:

  • Kinkygirl Jasmin: 06-87248823
  • Ella: 06-87867309

Van Kinkygirl Jasmin is ook een advertentie online, waar je meer foto’s en info kan vinden.