Dominatrix laat haar ‘hond’ uit na avondklok in Canada, maar wordt toch beboet

In een aantal landen is tijdens de coronapandemie een avondklok van toepassing, zo ook in Quebec in Canada. Daar mag je na 20.00 uur maar beperkt de straat op. Onder andere je hond even uitlaten is toegestaan. De Dominatrix die haar slaaf als aan de halsband mee naar buiten nam, werd toch beboet.

De politie kwam het stel tegen die een rondje in de buurt maakten in hun woonplaats Sherbrooke. De Domina gaf aan dat ze de regels van de avondklok volgde, want een hond uitlaten na 20.00 uur is toegestaan binnen één kilometer van het huis. De agenten moesten uitleggen dat haar man niet telt als een hond, ondanks dat het in het dagelijkse leven van het stel wel de normale realiteit is. De Canadese Meesteres moest met tegenzin de boete van 1500 dollar per persoon te betalen.

‘Trouwe viervoeter’ ook mee om te winkelen

De Meesteres en haar ‘hond’ zijn geen onbekenden, in oktober 2020 werd ze ook al gespot toen ze haar ‘trouwe viervoeter’ meenam om te winkelen in de lokale supermarkt (zie foto). Nadat de Domina haar slaaf hardhandig corrigeerde ter hoogte van de diepvriesafdeling werden ze verzocht de winkel te verlaten.