Calea Toxic komt a.s. dinsdag en woensdag naar Nederland, en is fully booked! In januari weer nieuwe kans?

Calea Toxic bij SM Studio Nederland

In 2019 was het ons van smdome.com gelukt om de Internationaal hoog aangeschreven Meesteres Calea Toxic voor het eerst naar Nederland te halen. En ze heeft sindsdien zeer succesvolle speeldagen gehad in de luxe SM Studio Almere.

Zowel voor haarzelf als voor de Hollandse slaven waren het fantastische dagen. Haar prachtige looks, in combinatie met haar intelligentie maakte haar al snel geliefd. En de mogelijkheden voor soft-erotische dominantie, fetish games én hard SM spel zorgt ervoor dat de onderdanen voor deze superster in de rij staan. En nu kunnen we aankondigen dat deze blonde Meesteres met super borsten (Cup G!) dit jaar nog terug komt naar Nederland!

Afspreken met Calea Toxic

Om precies te zijn zal Calea Toxic op 29 en 30 november naar Almere afreizen. Maar op die data is ze al volgeboekt! Ze komt daarom op 18 en 19 januari naar Amersfoort, waarbij ook trio-sessies met Meesteres Vernice mogelijk zijn.

We raden je aan tijdig te reserveren, want de vorige keer was haar agenda snel volgeboekt. Haar uurtarief is 250 euro, bezoek voor meer informatie haar uitgebreide website www.caleatoxic.com. Neem ook eens een kijkje op haar KinkyDevils pagina, waar je een uitgebreide selectie ziet van haar laatste prachtige photoshoots!

Een afspraak maak je via [email protected], je kan haar in zowel Engels als Duits een mail sturen. En wie weet, lukt het jou om een plekje te bemachtigen bij deze Duitse Top Domina.