Afrodisiaca

Afrodisiaca op SMDOMEAfrodisiaca is een verzamelnaam voor seksueel stimulerende producten zoals oesters (verhoging libido en spermaproductie), chocolade (gevoel van geluk, opwinding en euforie), Spaanse vlieg en champagne. Maar wist je bijvoorbeeld dat asperges ook lust opwekkend is? Asperges bevatten onder andere foliumzuur, en dit zuur verhoogt de histamine productie. Deze productie is nodig om een orgasme te bereiken (zowel voor mannen als vrouwen). Afrodisiaca op SMDOMEEen nadeel van het eten van asperges: het geeft sperma een vieze smaak. Misschien is Avocado dan een beter alternatief. Ook avocado’s bevatten veel foliumzuur.
En al gehoord dat de aroma van amandel de passie zou verhogen bij vrouwen? Althans volgens veel dichters en schrijvers. Of het echt zo is? Wellicht. Misschien is amandel niet voor niets sinds de geschiedenis van de mensheid symbool voor vruchtbaarheid.
Afrodisiaca op SMDOMEWist je trouwens dat de mannelijke libido wordt verhoogd met het eten van banaan? Dit zou komen door de aanwezigheid van Bromelia Enzym in een banaan. En wij maar denken dat het aan de vorm lag

Andere voorbeelden Afrodisiaca

Andere voorbeelden: Basilicum (opwindend), Vijgen (symbool voor de vrouwelijke seksorganen), knoflook (laat bloed sneller stromen, wat mannen nodig hebben tijdens de seks) en honing (verhoging van testosteron in het bloed, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de sex drive bij mannen en vrouwen).
Afrodisiaca op SMDOMEVerder is een geschilde gemberwortel bij anaal of vaginaal verkeer geil makend, dit wordt bijvoorbeeld in de SM gebruikt en dan heet het als spel: figging.

Natuurlijk zijn er ook veel mensen die de lust, seks, geilheid in seks en SM sessies verhogen met chemische middelen zoals een XTC, GHB, Blue 69 (lichte xtc vorm in flesje), waardoor de remmingen los gelaten worden, maar vaak zijn daar bij effecten van droge lippen, dorst, uitdroging, zweten, depri gevoel erna, vermoeidheid en soms slappe pik. Iedereen reageert ook anders op andere middelen en vaak zijn de natuurlijke of herbal produkten die men speciaal daarvoor maakt zoals Spaanse vlieg, Blue lust niet werkend en of extra klachten op de maag/darmen. Het is vooral de kunst om op natuurlijke wijze de stof in je hersenen aan te wakkeren in de seks.