Nieuwe lak kleding bij shop.smdome.com

We hebben nieuwe spannende lak kleding in onze collectie op shop.smdome.com, zowel voor mannen als voor vrouwen! In maten S t/m XXL.

De nieuwe lak kleding komt van het bekende Nederlandse merk Black Level. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en met een goed draagcomfort. Sexy lak kleding voor een lage prijs! Klik hier voor het volledige assortiment van Black Level in onze webshop. Je ziet dat we al tientallen producten van ze in de shop hebben.

Op de foto’s zie je de nieuwe artikelen, als je erop klikt ga je gelijk naar het product in onze shop. Onder deze foto’s staat nog een omschrijving van de artikelen.

previous arrow
next arrow
Slider

Nieuw in het lak kleding assortiment voor mannen:

Lak Heren Body
Lak body met korte mouwen met een ritssluiting aan de voorzijde waardoor je het gemakkelijk aan en uit kan trekken. Een opwindende look en is comfortabel te dragen. Klik hier voor meer info en foto’s!

Lak Overall
Een catsuit die zorgt voor een volledige lichaamsbedekking. Dankzij de ritssluitingen kun je er gemakkelijk in en uit komen. Een sexy look en het geheel is comfortabel te dragen. Klik hier voor meer info en foto’s!

Lak Slip met Rits
Deze opwindende lak slip is gemaakt van rekbaar materiaal en daardoor comfortabel te dragen. Het heeft een ritssluiting aan de voorzijde waardoor je het makkelijk uit en aan kan doen. Klik hier voor meer info en foto’s!

Nieuw in het lak kleding assortiment voor vrouwen:

Lak Mini Rokje
Dit nauwsluitend model mini rokje heeft een rits aan de achterkant. Het rokje is comfortabel en goed te combineren met andere lak of wetlook kleding. Klik hier voor meer info en foto’s!

Lak Plooirokje
Deze sexy rok heeft een asymmetrische vorm, wat betekent dan het van achter langer is dan aan de voorkant. Het is rekbaar materiaal en daardoor is de rok comfortabel om te dragen. Klik hier voor meer info en foto’s!

Lak Jarreteltop met Open Cups
Deze opwindende jarreteltop heeft uitsparingen rondom de borsten en meerdere verstelbare bandjes, voor een spannende look. Comfortabel en goed te combineren met lingerie, wetlook of andere lak kleding. Klik hier voor meer info en foto’s!

Kruisloze Lak Body met Open Cups
Deze sexy body heeft mooie uitsparingen rondom de borsten en meerdere verstelbare bandjes. Het geheel is comfortabel te dragen en tevens goed te combineren met andere lak producten. Klik hier voor meer info en foto’s!

Lak Mini Jurk met Open Cups
Een sexy mini jurk, gemaakt van lak materiaal en heeft mooie uitsparingen rondom de borsten. De halternek is verstelbaar en heeft fraaie metalen details. Het is comfortabel materiaal wat het fijn maakt om te dragen. Klik hier voor meer info en foto’s!

Lak kleding bij shop.smdome.comShoppen bij shop.smdome.com voor lak kleding

Er is dus genoeg te kiezen qua fetish kleding bij shop.smdome.com. Als je voor 23.30 uur besteld, heb je het morgen al in huis! Verzending is gratis bij besteding van 50 euro of meer. Het wordt in een discrete verpakking verzonden, zowel in Nederland als in Belgie.