Meesteres Pia speelt een SM spel op vele levels… met jou? Vandaag vrijdag in Almere!

Zoek je naar een Meesteres met veel ervaring? Die jouw soft-sm of hard-sm fantasie tot waarheid kan brengen? Een Domina die verbaal sterk is in het Nederlands, Engels én Duits om jou als een echte sub te behandelen? Of wil je juist een meer softe benadering?

Meesteres Pia speelt haar SM spel op vele vlakken én ze heeft er zelf veel plezier in! Kijk maar eens op haar website www.meesteres-pia.nl en lees alle mogelijkheden die ze bied.

Afspreken met Meesteres Pia

Wil je een sessie afspreken? Dan kan dat via sms/whatsapp via +31 634 76 41 58 of per e-mail op [email protected]. Over het algemeen ontvangt Mrs Pia jou op afspraak in de luxe SM Studio Almere, van maandag t/m vrijdag. Zowel overdag als in de avond zijn sessies mogelijk. Ook trio’s met andere Meesteressen en kinkygirls is mogelijk.

De studio in Almere is op een discrete locatie, op een industrieterrein en is goed bereikbaar vanaf de A6 en A1. Je kan hier gratis parkeren, een gastvrouw ontvangt je en zorgt dat je geen andere gasten tegen komt. De SM kamers zijn fraai ingericht en ook schone douches zijn aanwezig.

Twijfel niet, en spreek nu af met Meesteres Pia!