Meesteres Pia in Almere deze week

Op meerdere dagen deze week is Meesteres Pia in Almere. In de sfeervolle, ruim ingerichte SM kamers van SM Studio Almere zal deze van origine Duitse Domina weer aanwezig zijn voor SM sessies.

Meesteres Pia in Almere

Met haar lange zwarte haar, volle Cup C en natuurlijke dominante mind weet ze al jaren vele slaven te laten smachten om haar te mogen bezoeken. Haar slavenstal is dus al groot. Maar, ze heeft regelmatig nog ruimte voor nieuwe slaven. Meesteres Pia is in staat om vele soorten SM spel te spelen. Ze heeft alle vaardigheden in huis om een hard SM spel te spelen, waarin ze genadeloos ervaren slaven aanpakt. Maar ook in een soft SM spel en fetish-sessies heeft ze veel plezier. En ook beginnende slaafjes kunnen bij haar terecht. Het ‘ontmaagden’ van iemand met weinig ervaring kan dus ook.

Andere Meesteressen en kinkygirls spelen ook graag trio sessies met haar. Het is daarom ook met regelmaat mogelijk om één van haar dominante vriendinnen erbij te betrekken.

Afspreken met Meesteres Pia in Almere

Een afspraak kan je maken door direct contact te maken met de Meesteres zelf. Geef aan welke dagen/tijden je kan en beknopt wat jouw fantasie is. Haar tarief is 200 euro per uur.  Je kan haar een whatsapp of SMS sturen via +31 634 76 41 58, of benaderen per e-mail op [email protected]. Je kan haar gewoon in het Nederlands benaderen, wat deze van origine Duitse uitstekend beheerst.

Wil je nog meer informatie over haar en foto’s zien? Kijk dan eens haar uitgebreide website via www.meesteres-pia.nl. Daar staat ook een volledige lijst met haar do en dont’s.

Ontvangstlocatie

De locatie is bij SM Studio Almere, aan de Josephine Bakerstraat 29. Dit is op een industrieterrein, waar je discreet terecht kunt. Je kan daar niet zomaar binnenlopen, je moet eerst een bevestigde afspraak met de Meesteres zelf hebben.

Deze SM studio heeft 5 luxe SM kamers, die van alle gemakken voorzien zijn. Vele SM meubelen, in een sfeervolle ambiance. Je kan er gratis parkeren en je wordt door een gastvrouw ontvangen. Voor meer info en foto’s, check www.smstudio-almere.nl!