Kinkygirl Llana iedere dag tot 19 uur in riante kamer met jacuzzi en sm toys in Antwerpen

Slider

Ja heren deze erotische kinky geil jongedame met een duidelijke eigen wil en een heerlijke geile porn body met grote D-cup en prachtig gezicht met mooie ogen waarin je verdrinkt, is weer in Antwerpen. Iedere dag van tijdig in de ochtend tot ca. 19.00 uur is zij aanwezig in het mooie redlightgebied Schipperskwartier in Antwerpen. Met haar naambordje op het raam op Schippersstraat 12 en boven (met lift bereikbaar) heeft zij een riante kamer met grote wandbed- en plafondspiegel, ruime jacuzzi, doucheruimte en een kast voor SM toys. En natuurlijk voor de fetishliefhebbers ook diverse soorten kinky laklaarzen in rood en en wit, met en zonder rijgveters, en natuurlijk diverse soorten kinkykleding.

Ook voor geile erotische kinky games. Vraag het haar gerust in het Engels en zie haar contactgevens op haar eigen website: www.kinkyllana.com/contact.

Haar recensies kan je lezen of zelf schrijven hier en hier.

Llana bepaalt zelf aan het raam of ze je wil ontvangen en tegen welke voorwaarden. Onderhandelen over haar tarief heeft ze liever niet, wel dat jouw persoonlijke hygi├źne in orde is en jouw respect voor haar grenzen.