Kinkygirl Llana – Rising Kinky Star in Antwerpen – Dagelijks van 11.00-23.00 uur!

Deze knappe jonge 21 jarige kinkygirl begint furore te maken in het kinky landschap! Met haar D-cup, knappe gezicht en top geile body is het een zeer aantrekkelijke babe. Dagelijks ontvangt zij van +/- 11.00-23.00 uur in het prachtige en goed bekende redlightdistrict Schipperskwartier.

Het Schipperskwartier is een fijne buurt waar je goedkoop kan parkeren (en op zondag zelfs gratis parkeren) en er zijn veel dames met toplooks en services aanwezig. Llana (met dubbel L dus) is één van die toppers en ze bezit steeds meer kinky toys. Denk aan verschillende maten voorbinddildo’s, maar ook rode en zwarte laklaarzen met zeer hoge hakken en plateauzolen. Haar persoonlijke hygiëne is top en haar kinkymind is onuitputtelijk… ook voor dirtymind slaven. En natuurlijk ongeremde geile seks. Er zijn al vele positieve recensies te lezen via deze link en deze link.

Maar pas op, want dit is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Llana kan wel jong zijn, maar ze lust je rauw en laat zeker niet haar heen lopen. Haar tarief is €50,00 per 15 minuten, dus €200,00 per uur. Contact haar alleen in het Engels via whatsapp of SMS, op haar nieuwe teleofonnummer +32 466 39 07 66!

Meer van Kinky Llana zie je op haar nieuwe website: www.kinkyllana.com!