De vraag is wanneer biedt jij je aan slaaf…? Aan Meesteres Jessica natuurlijk! Deze week t/m a.s. vrijdag aanwezig

Zij ontvangt in Nieuwegein. Vele toys aanwezig, en ook de nodige SM meubels zoals een SM bed met bondage mogelijkheden, spiegels, gynecologenstoel, Andreas-bondagekruis, hangbondage, schommel, opsluitkast met gloryhole, ook zeer geil bij bi-slavensessies. Bad met douche aanwezig, en airco. En natuurlijk de zeer allround en creatieve Meesteres Jessica.

Er zijn geen excuses meer om niet af te spreken, zeker niet als je ook nog haar foto’s ziet met haar uitstraling en schoonheid als Meesteres. En wat dacht je van de boeiende recensies via deze link

Een persoonlijke boodschap van de Meesteres zelf:

Ik verwacht jullie In Nieuwegein in een nieuwe SM-kamer speciaal met alles erop en eraan zoals SM bed, gynecologenstoel, Andreaskruis etc. Elke fantasie is vooraf bespreekbaar, dus ook soft erotisch sm of een geil kinky spel, maar ook hardere SM. Het moment dat je mij ziet zit je al in een roes en het zal alleen maar beter worden. Durf de stap te nemen om samen jouw kinky SM-fantasie te beleven. Ik hou van een CBT, voorbinddildo, spanking,spugen,travestie, hang-bondage, needle play, nippleplay, kaarsvet, electro, rollenspel, zwepen, footfetish, anale ontmaagding, Golden Shower, sounding etc. Wil jij ook kinky SM spel met een mooie Meesteres? Aarzel niet en neem contact op voor een sessie.

Mrs Jessica.

Nu ben je er klaar voor? SMS haar dan in het Nederlands via 06-87261038

www.smmeesteresjessica.nl

www.kinkydevils.nl

www.dynamiteprive.nl