Internationale Top Domina geniet van Hollandse slaven… Lady Estelle komt 1 & 2 november weer in Almere/Amersfoort!

Lady Estelle

De Nederlandse submissive mannen mogen van geluk spreken dat een Internationale Top Domina zoals Lady Estelle naar Nederland komt. Ze heeft er plezier in om met de Hollandse slaven een SM spel te spelen. SMDOME heeft haar vorig jaar voor het eerst naar Nederland weten te halen en meermaals per jaar komt ze terug. Let wel, deze Meesteres is selectief en verwacht een goed niveau van haar onderdanen. Haar tarief is ook in een hogere prijsklasse. De recensies zijn lovend, een Dominatrix die je minstens één keer in je leven ervaren moet hebben!

Waar en wanneer?

Lady Estelle komt terug naar de vertrouwde omgeving van SM Studio Amersfoort (zie www.smstudio-amersfoort.nl). Dit is de studio waar ze de vorige speeldata ook gebruik van heeft gemaakt. Spelen met slaafjes op deze plek bevalt haar goed! Maar ze gaat ook de nieuwe studio in Almere (zie www.smstudio-almere.nl). Op 19 juli en 20 juli zal ze in Amersfoort of Almere één van de sfeervolle SM kamers tot haar beschikking hebben.

Lady Estelle

Hoe kan ik een sessie met haar afspreken?

Om te beginnen is het altijd goed om goed te begrijpen wat deze Meesteres wel en niet doet. Dit om te voorkomen dat je onnodige vragen gaat stellen, je wil je eerste contact toch niet beginnen door de Meesteres te irriteren met allerlei vragen die al op haar website staan uitgelegd? Lees dus eerst de info op Lady-Estelle.de. Vervolgens kan je respectvol mailen naar bizarrlady.estelle@gmail.com. Vermeld op welke van de genoemde data je beschikbaar bent en op welke tijden, welke locatie je voorkeur heeft (Almere ofAmersfoort) en beknopt wat je fantasie is. En laat ook je contactgegevens achter!