Dominatrix Alice Miss Wow vandaag woensdag en morgen donderdag in Almere en op afspraak in Rotterdam en Bergen op Zoom!

Ja slaven, SM Studio Almere heeft haar deuren geopend! Met 4 fraaie nieuwe SM kamers, alles totaal nieuw verbouwd met SM meubilair, douches en met vergunning. Je kan er gratis parkeren. En het is direct snel van de snelweg bereikbaar vanuit de steden Amsterdam en Utrecht. Maar ook vanuit de grote woonkernen als Almere, Amersfoort, Lelystad, Alkmaar, Zaanstad, Hilversum, het Gooi etc. Dus, voor de commerciële Meesteressen een interessante locatie om vele slaven te mogen ontvangen. En qua locatie ook voor de slaven interessant om diverse Meesteressen en/of kinky girls te kunnen bezoeken. Dit alles op een professionele nette sfeervolle en legale SM locatie!

Alice MissWow ook in Rotterdam & Amersfoort

Ook Dominatrix Alice Miss Wow kan niet wachten. Ze zal dus in Almere meerdere speeldagen per maand gaan plannen voor haar slaven. Tevens zal ze in Rotterdam bij www.karins-home.nl blijven ontvangen. Ook bij www.smstudio-amersfoort.nl aan de Soesterweg 271 in Amersfoort zal ze blijven langskomen.

Alice Miss Wow kan je qua contactgegevens verder vinden via www.kinkydevils.nl/meesteres-alice-misswow/contact-alice-misswow