Bloedmooie Kinkygirls met Mrs. Michela special voor de soft-SM & kinkysex liefhebbers! Trioactie in Amersfoort 1 uur €250,00!

Kinkygirl Alesia
Kinkygirl Alesia
Kinkygirl Carina
Kinkygirl Carina
Lady Estelle
Lady Estelle
Kinkygirl Alesia
Kinkygirl Alesia
Kinkygirl Carina
Kinkygirl Carina
Meesteres Michela
Meesteres Michela
Mrs. Pia
Mrs. Pia

In de SM kamers van www.smstudio-amersfoort.nl zijn twee bloedmooie slanke Kinkygirls, die soft SM en erotiek bieden en meelopen met bekende Meesteressen. Kinkygirl Carina heeft eerder bij Privehuis House of Dreams gewerkt als Micky. Samen met haar vriendin Kinkygirl Alesia hebben ze speciale trio actieprijs van €250,00 voor een uur samen met Meesteres Michela.

1op1 sessie met Kinkygirl Alesia en Kinkygirl Carina is mogelijk, voor €100,00 voor 30 minuten of €150,00 voor een vol uur. Afspreken met deze prachtige twintigers kan alleen direct via de email in het Engels via kinkygirlalesia@hotmail.com of kinkygirlcarina@hotmail.com. De reacties van klanten zijn enthousiast dus wees er op tijd bij!

Zie ook de lovende recensies door op de desbetreffende link te klikken:

Kinkygirl Alesia review Hookers & Kinky.nl

Kinkygirl Carina review Hookers & SM Dome

Deze actie is vandaag nog geldig en de agenda’s lopen vrij snel vol van deze top girls, ook qua trio’s, dus wees er snel bij! Hou www.smdome.com in de gaten voor meer updates over deze twee kinky toppers.

Hieronder tonen we de contactgegevens:

De reacties van klanten zijn enthousiast dus wees er op tijd bij, want ze zijn vaak al volgeboekt!