BDSM ruimte te huur:

Nieuwegein/Utrecht: De Liesbosch 14-d www.dynamiteprive.nl

Tijdens de openingstijden van privéhuis Dynamite Privé gelegen aan De Liesbosch 14-d in Nieuwegein pal naast de snelweg de A-12 op de grens van Utrecht, is hun SM kamer te huur. Het interieur van deze sfeervolle SM kamer is gebouwd door een Duitse SM Meubelbouwer, dus kwaliteit, degelijkheid en een echte SM uitstraling.

Zo bevat de kamer o.a. een Meesteressentroon die ook als bondagestoel gebruikt kan worden, een groot SM bed met bondagemogelijkheden, kooi en verstelbare spiegel boven het hoofdeinde, een spiegelwand, Andreasbondagekruis, wastafel, airco, sfeerverlichting in kleur, CD-speler, ophangmogelijkheden voor Fetishkleding en toys, kast voor SM toys en binnenkort een soort van sexschommel waarin de sub in diverse standen voor gebruik gehangen kan worden. Douchegelegenheid aanwezig.

Dit betreft een pand met vergunning dus indien je als Meesteres in bezit bent van een BSN nummer, geldig ID/Paspoort kan je deze SM kamer huren.

Huurprijzen SM kamer 2015 Dynamite Privé

  • Minimale huur is €200,00
  • 6 uren in middag, start 12.00, 13.00 of 14.00 uur: €200,00
  • 6 uren in avond, start 18.00 uur of later: €200,00
  • 12 uren middag + avond, start 12.00, 13.00 of 14.00 uur: €300,00

Huurprijs bij gebruik door 2 Meesteressen voor trio’s zijn:

  • Bij 6 uur of minder €300,00
  • Bij meer dan 6 uur €400,00

Meerdere dagen per week kan een offerte gemaakt worden.

Commerciele Meesteressen die kiezen voor aanvulling met marketingpakket of adverteerder zijn op www.smdome.com hebben gunstigere huurvoorwaarden, voor info mail naar info@smdome.com.

Per telefoon kan niet gereserveerd worden, de verhuur van de SM kamer(s) lopen centraal via info@smdome.com.

Deze SM kamer is ook voor koppels te huur. In de SM kamer zijn geen speeltjes/SM toys aanwezig, en ook geen fetishkleding: die dien je zelf mee te nemen.
Losse verhuurprijs €50,00 per uur op basis van 2 personen in de SM kamer.

Info of reserveren kan per email via info@smdome.com.

Den Haag: Geleenstraat 23 en 74 & Hunsestraat 51 www.geleenstraat23.nl

Tijdens de openingstijden (7 dagen in de week van 9.00-0.30 uur) van het redlightdistrict Geleenstraat/Hunsestraat Den Haag nabij afslag A-12 (Mariahoeve/Bezuidenhout en op loopafstand van zowel NS Station Hollands Spoor & Centraal Station) zijn ca. 10 riante SM kamers te huur. Er zijn diverse SM kamer met verschillende SM inrichtingen zoals een Andreasbondagekruis, sling, jacuzzi, bondagedraaiwandrand, bondagemogelijkheden via verstelbare kettingen aan de muur en of plafond, ruime bedden met bondagemogelijkheden en spiegels, sfeerverlichting, airco etc. Douchegelegenheid aanwezig. Tevens raamlocatie waar je als Meesteres je klanten via de beveiligde centrale ingang kan binnenlaten. Beveiligde parkeergarage op loopafstand in de straat aanwezig.

Dit betreft een pand met vergunning dus indien je als Meesteres in bezit bent van een BSN nummer, geldig ID/Paspoort EN KvK inschrijving kan je deze SM kamer huren.

Huurprijzen:

Deze zijn afhankelijk van aantal personen, aantal uren en of dagdelen en zijn op te vragen via  www.geleenstraat23.nl en per email via daflon@planet.nl.

Binnenkort SM ruimte met vergunning te huur in Rotterdam, later meer!

Dusseldorf Duitsland www.fetischapartment.de

Zeer uitgebreid SM – Fetish Appartement, vrijstaand gelegen in rustige buitenwijk tegen zeer betaalbare prijzen.

Alle info in Duits mailen met Duitse eigenaar via info@fetischapartment.de