Kinky Devil in Belgium: Mistress Ira weer terug in Antwerpen!

Mistress Ira

Kinkydevils groeit maar door, ook internationaal. Nu is ook Mistress Ira toegetreden tot dit selecte gezelschap van kinkygirls en Meesteressen. In Antwerpen heerst zij iedere dag tussen ca. 11.00 en 18.00 uur op het adres Villa Tinto 4 in het bekende redlightdistrict het Schipperskwartier, wat snel te bereiken is vanaf de snelweg. Airco is aanwezig! Zoals zij zelf aangeeft:

“Ik Meesteres Ira ben een superslanke Domina van goed niveau en veel SM ervaring. Spreek mij aan in het Engels, (dus mail, sms, of whatsapp mij in het Engels). Iedere dag ontvang ik in het redlightdistrict Schipperskwartier in Antwerpen in het gedeelte genaamd Villa Tinto. Mijn kamer is herkenbaar aan mijn naambordje Mistress Ira en soft en hard SM. Mijn ontvangststijden zijn van 11.00-18.00 uur. Bel mij niet, dat verstoort andere sessies en contact mij alleen als je serieus bent en wilt afspreken. Ik heb een kamer met bondagemogelijkheden, SM toys en SM kleding. Spel van soft erotisch tot harde SM is mogelijk. Ook goldenshower, fisting, strap on, nipleplay, trio sessie met mijn vriendin Meesteres Kiana, bislavensessies etc. etc. Ik ontvang alleen schone en respectvolle slaven die weten hoe het is om te dienen en met respect met een Lady als ik om te gaan. Kinky groet, Meesteres Ira.”

Contact met Mistress Ira

Meesteres Ira is in de Engelse taal te contacten via telefoonnummer +32 324 87 63 17 58 (whatsapp of SMS), of via emailadres mistress.ira@yahoo.com

Zie al haar informatie en foto’s op Kinky Devils via www.kinkydevils.nl/meesteres-ira