CBT movie by Mistress Vernice

[fvplayer src=”https://www.smdome.com/wp-content/uploads/2015/12/CBT4.mp4″ width=”360″ height=”640″ splash=”https://www.smdome.com/wp-content/uploads/2015/12/cbt4.jpg”]

Mistress Vernice laat ons weer eens kort meegenieten in een sessie met 1 van haar slaven. Hier een kort fragment van een CBT handeling die zij bij haar slaaf uitvoert. Wist jij overigens dat Mistress Vernice nog maar beperkt slaven ontvangt tijdens exclusieve BDSM sessies of fetish sessies of rollenspelen? Soft erotisch, hard, middel hard, alles kan zij aan en een kinky sessie op maat is zeker mogelijk. Ook voor beginners. Echter Mistress Vernice wil met plezier spelen en zelf ook genieten van het spel en ontvangt nog beperkt in Nederland. Deze feestmaand in december nog zeer beperkte data.

Meesteres Vernice voor SMDOMEWil jij in aanmerking komen voor een zinderende sessie met deze bloedmooie stijlvolle blonde Meesteres, voorheen beroemd geworden onder de naam Meesteres Vanessa, waarin al je zintuigen geprikkeld worden? Mail dan duidelijk je 06 nummer, do’s en don’ts en fantasie voor jouw favoriete SM sessie, beknopte omschrijving van je zelf, hoelang je wilt spelen, en welke data jij beschikbaar tussen ca 12.30 en 0.00 uur. Ook vlak na Kerst zijn er speelmogelijkheden tot Nieuwjaarsdag.

Ook voor geil bi-spel met 2e en of 3e bislaaf, of trio spel met 2e Meesteres of kinky girl. Maak mee wat vele andere slaven de afgelopen jaren al hebben meegemaakt met deze zeer populaire en volgens velen de beste Meesteres van de lage landen. Haar speelpassie en plezier in het spel ervaring en creativiteit is beter dan ooit.

Lees enkele recensies via deze link en deze link en deze link

Contact met haar kan via [email protected]

Relevante websites: